reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
krewetka, mam nadzieję, że Liliance nic nie jest. Trzymam kciuki.
Ja tez mam nadzieję że Lilianka jednak ma zdrowa wątrobę ale oczywiscie lepiej zrobić badania niz później żałować że się ich nie zrobiło,
Estragon gratuluję sprytnego synusia, mój pod tym względem będzie chyba leniwcem bo nawet nie próbuje pokombinować
Estragon gratuluję sprytnego synusia, mój pod tym względem będzie chyba leniwcem bo nawet nie próbuje pokombinować
Haha, cwaniak!:-) Gratki dla niegomoje dziecko właśnie leżąc na macie przewróciło się pierwszy raz z plecków na brzuszek!!! ależ mnie zaskoczył
Lilianka na pewno jest zdrowa, a same badania nie zaszkodzą:-) Buziole:***
Sami od kilku dnie robi bardzo wodniste kupki i już zaczynam się martwić. Przestałam mu podawać herbatki ale nic nie pomaga. Rozwolnienie to raczej nie jest bo kupka jest 1-2 razy dziennie. Macie jakiś pomysł skąd to się wzięło? I strasznie mi dziś ulewa :/
Ale za to jest przełom w zabawie na macie Grzmoci piąstkami zabawki i się przy tym uśmiecha
Ale za to jest przełom w zabawie na macie Grzmoci piąstkami zabawki i się przy tym uśmiecha
estragon
mamusia synusia:P
edziook jeśli kupka jest tylko wodnista, to raczej nie powinnaś się martwic, jak nie ma biegunki, śluzu, krwi czy ropy w kupce, to powinno byc wszystko oki.
Nie kojarzę czy jesteście na piersi czy na mm, jeśli pierś, to kupki mogą byc przeróżne...
Nie kojarzę czy jesteście na piersi czy na mm, jeśli pierś, to kupki mogą byc przeróżne...
reklama