reklama
N
nataliak
Gość
Niezłe mózgi rosną, co) Na zdjęciach Leniutek wygląda na masywniejszą niż 5680. Myśolałam, że ponad 6kg ma na bank. Ale to fajnie. Wygląda ślicznie a jest delikatna.
znaczy sie wyglada grubo a wazy malo?;P od ostatniego wazenia sporo przytyla, przynajmniej optycznie, widac zreszta na zdjeciach jaki pulpet na buzce sie zrobila. z cala pewnoscia ma to zwiazek z wprowadzeniem mleka modyfikowanego co nastapilo wlasnie po tamtym wazeniu. obstawiam ze teraz wazy rowne 6kg.
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Nie wygląda grubo, tylko fajnie A ty od razu że pulpet;D
N
nataliak
Gość
bo mowie do niej per grubasie ;P
waga piękna, ale łepetynka wcale nie taka duża, mój don Tomasino ma 39,5, i klate 42 ma :-)Zdrowy Byk: 7620g i 67 cm, łepetyna 38,5 :-)
to faktycznie mało..jutro przejde sie z nia do przychodni na wazenie, 2dni przed ukonczeniem 3miesiaca miala 5680g.
Moja Maja na dzień dzisiejszy waży 5200g
oj ale szczuplaczek
lenkaa*
Fanka BB :)
Witam my dzis po szczepieniu. Jasiek waży 6.470 a obwód główki 39. Po waszych ostatnich postach liczyłam że i u nas po szczepieniu będzie odsypianie i narobiłam sobie planów sprzątaniowych w domu ale wszystko wzięło " w łeb" - nawet nie zmrużył oka, szczepionka jak placebo - żadnej reakcj - szczepiliśmy hexą 6 w 1. No i dałam doopy bo nie zauważyłam ostatnio że teraz ma być druga dawka rotarixu i nie wzięłam gotówki - pomyliłam rubryki w kalendarzu szczepień. W przyszłym tygodniu musimy iść jeszcze raz na drugą dawkę rota
Po badaniu okazało się że asymetria jest bardzo znikoma, już nie ma tendencji odgięciowych - główka swobodnie jest trzymana i rączki przed sobą, test trakcyjny wyszedł super, a 3 tyg. temu wogóle nie wyszedł, więc to lekkie podciąganie chyba zadziałało . Ogólnie była babeczka baardzo zdziwiona tak szybkimi postępami i korektą tych nierówności, a my przeciez byliśmy tylko 2 razy ( po 15 min ) na rehabilitacji i w sumie w domu ćwiczymy niewiele, tyle ze małego cały czas układa się prawidłowo i zabawki są na prawo wieszane i my układamy się koło niego po prawej stronie - do zabawy- i jak idziemy razem na spacer to też ta druga osoba idzie po prawej stronie. To tylko nas utwierdziło w decyzji o odpuszczeniu sobie prywatnej rehabilitacji ( z resztą sama ta lekarka, na pierwszy rzut oka, na Jaśka, stwierdziła, że zalecenie ćwiczeń jest chyba "na wyrost")
Gratuluje udanych wizyt - zwłaszcza tych specjalistyczno - rozstrzygających (alis, malina) no i pierwszego szczepienia Prezesa
Po badaniu okazało się że asymetria jest bardzo znikoma, już nie ma tendencji odgięciowych - główka swobodnie jest trzymana i rączki przed sobą, test trakcyjny wyszedł super, a 3 tyg. temu wogóle nie wyszedł, więc to lekkie podciąganie chyba zadziałało . Ogólnie była babeczka baardzo zdziwiona tak szybkimi postępami i korektą tych nierówności, a my przeciez byliśmy tylko 2 razy ( po 15 min ) na rehabilitacji i w sumie w domu ćwiczymy niewiele, tyle ze małego cały czas układa się prawidłowo i zabawki są na prawo wieszane i my układamy się koło niego po prawej stronie - do zabawy- i jak idziemy razem na spacer to też ta druga osoba idzie po prawej stronie. To tylko nas utwierdziło w decyzji o odpuszczeniu sobie prywatnej rehabilitacji ( z resztą sama ta lekarka, na pierwszy rzut oka, na Jaśka, stwierdziła, że zalecenie ćwiczeń jest chyba "na wyrost")
Gratuluje udanych wizyt - zwłaszcza tych specjalistyczno - rozstrzygających (alis, malina) no i pierwszego szczepienia Prezesa
N
nataliak
Gość
to faktycznie mało..
idealnie 50centyl wiec nie wydaje mi sie zeby to bylo malo...
idealnie 50centyl wiec nie wydaje mi sie zeby to bylo malo...
no może ze względu, ze to dziewczynka to jest ok, bo ja to przyzywczajona do tekstów, że młody i tak powienien więcej ważyć
reklama