reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Alis -powodzenia na usg
Nikita - gratulacje dla Ciebiei Kubusia- piękna waga

My tez robiliśmy drugie usg bioder - wszystko ok.
Dodatkowo byliśmy na usg brzuszka, nerek, pęcherza, trzustki, morfologicznie wszystko ok, tak więc też się bardzo cieszę

reklama
alis kciuki trzymane, napisz jak tam poszło..
my już byliśmy na 2 usg bioderek i 30 go mamy kolejny termin- znowu kontrol.
ale chyba już nie pójdziemy, bo termin mi nie pasuje, a codziennie rano wydzwaniam tam, aby zmienić termin i nikt nie odbiera tel.

Alis, Malina - super, że dziewczynki mają bioderka w porządku :-)

Nikita - no, no ładwie Kubulek Ci rośnie! Na gołe klaty z Prezesem jeszcze nie da rady ale jak Prezesinie z dyńki pociągnie to ho, ho ;-) ;-) ;-)

Meldujemy się po szczepieniu (pierwsza dawka) i my.
Prezesina popłakał (znaczy ma czucie w nogach ;-) ) ale przy cycku już zapomniał o co chodziło :-) Ależ on jest kochany! Kleił się potem do mnie, usnął w chuście i spał 4 godziny. Teraz chichra się pod karuzelką.

Zawojował serce pani doktor bo śmiał się całą wizytę.

Zdrowy Byk: 7620g i 67 cm, łepetyna 38,5 :-)

kompleksy, kompleksy, kompleksy:)
a na poważnie- gratuluję pięknej wagi:)
No coś ty. Po prostu masz drobne dzieciątko. Moja Jagoda też była na początku drobinka. 3 miesiące - 4800gr, 4 miesiące - 5600gr. 6,5 miesiąca - 6800gr. Ciągle była na 10 centylu a potem tak ruszyła ,że teraz jest między 50 a 75 centylem, nie martw sie. Jasiek waży teraz więcej niż ona jak miała ponad pół roku.

Zdrowy Byk: 7620g i 67 cm, łepetyna 38,5 :-)

W-O-W!!!!!!!!!!!!!!! To ja myslałam, że 7 kg mojego Dżona to dużo, Dżon główka 42,5 cm. wzrost taki sam. Ale wagowo - wymięka, hehe

Ło matko to mój Dżon ma łeb jak sklep! Jakoś mi się wydawałao Nikita, że Kubulek ma 43 cm główkę, a tu wychodzi że u nas rośnie dynia!:szok::szok:

spoko oleska, chcesz pogadac o duzych glowach? u nas 41cm a przeciez nie dosc ze dziewczynka to jeszcze chyba najlzejsza na forum ;) jutro przejde sie z nia do przychodni na wazenie, 2dni przed ukonczeniem 3miesiaca miala 5680g.

reklama
Niezłe mózgi rosną, co;)) Na zdjęciach Leniutek wygląda na masywniejszą niż 5680. Myśolałam, że ponad 6kg ma na bank. Ale to fajnie. Wygląda ślicznie a jest delikatna.

Do góry