reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
udalo nam sie zarejestrowac do poradni rehabilitacyjnej w Krakowie ( ul. Prochowa) na 29 września, do tego czasu bedziemy chodzic prywatnie, a do neurologa narazie nie ma szans :(

wyprobuj sloiczek ze sliwkami, jest po 4miesiacu i polecany na zaparcia. poza tym sama woda, duzo wody powinno dziecko pic. no i moze probiotyk?

Dziś na 14:30 idziemy z Majką na usg bioderek. Mimo że na kontroli było wszystko idealnie, lekarka profilaktycznie kazała zrobić usg :) Trzymajcie kciuki proszę aby ta "profilaktyka" nie wykazała niczego złego :)

Alis trzymam kciuki:tak: U nas każdemu dziecku robią 2 usg bioderek czy na pewno jest wszystko ok.

Kuba wczoraj przemarudził cały dzień, ale temperaturkę miał tylko 37 więc nic mu nie podawałam, moja pediatra mówiła że lepiej ponosić cały dzień na rękach niż po dawce bakterii fundować mu jakieś leki i dopóki temperatura 38 by nie była albo duży rumień czy nieutulona histeria to nic nie robić. Dziś już poleżał trochę sam, potem zaczął płakać i na klacie mi śpi, spróbuję go teraz odłożyć.
I zapomniałam pytać pediatry o ulewanie bo od kilku dni ulewał bardzo mało, a tu wczoraj wieczór i dziś znowu na maksa, już dziś 2 razy przebierałam:-/

Aha, przypomniał mi się jeszcze jeden sposób na zaparcia, nie na każdego podziała, ale może komuś pomoże - wymieszana woda z kranu z przegotowaną.

reklama
u nas też są 2 usg bioderek, następną wizytę mamy 29 września. Pani dr, do której chodzę przyjmuje w 2 gabinetach prywatnych i terminy są na 3 miesiące!!! czyli na to pierwsze trzeba się chyba rejestrowac jeszcze w ciąży:/

Do góry