reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

u nas cały czas problemy z kupkami :( mały stęka ale nic z tego, sprawia mu to ból bo płacze pry kolejnych probach stekania:(

co do bioderek nasz doktor od nózek sprawdzał i powiedział ze idealne (plus gipsu-mały ma szeroko nóżki) wiec zaufałam doktorowi :)

reklama
dziewczyny nie wiem co mam robić:( Mały od ok. dwóch dni pokaszluje, tzn. co jakiś czas np. raz na pół godzinki, raz na godzinę odkaszlnie sobie, kaszel jest mokry. Nie ma kataru, tzn. charczy mu w nosku ale nic nie leci i jak odciągam ridą to jest tego nie wiele, praktycznie nic, nie ma gorączki, jedynie wczoraj i dziś zrobił troszkę kupki zielonkawej (ale to raczej od jedzenia, pewnie coś zjadłam co mu nie podpasiło)

I nie wiem czy mam już lecieć do lekarza???????? Czy czekać i go obserwować???????

Martina mój identycznie, pokasłuje, katarku nie ma a kózek w nosku mało, gorączki brak, kupka zielonkawa była, myślę że to przez te nagłe ochłodzenie.

Martina mój identycznie, pokasłuje, katarku nie ma a kózek w nosku mało, gorączki brak, kupka zielonkawa była, myślę że to przez te nagłe ochłodzenie.

mam nadzieję że masz racje:-) bo oprócz tego kaszlu to mu nic nie jest, nawet nie jest bardziej marudny, a wręcz wesoły jak zawsze, może to od powietrza, było takie suche w pokoju było po 31 stopni a teraz nagle jest 23.
Dzisiaj nawet ubrałam mu kołderkę bo jak spał w śpiworku to był cały zimny w nocy jak go brałam do karmienia

Właśnie wróciłyśmy z Majeczką od lekarza, dziś miała drugą szczepionkę- również tę płatną- mam tylko nadzieję że dobrze ją zniesie nie będzie gorączki ani takich innych skutków ubocznych...
Maja tak się rozpłakała że myślałam że i ja się poryczę:-( jak ja nie lubię jak ona płącze:-(...

Po za tym Maja jest zdrowa ładnie przybiera na wadze waży 7200:szok: mierzy 60cm:)

reklama
Właśnie wróciłyśmy z Majeczką od lekarza, dziś miała drugą szczepionkę- również tę płatną- mam tylko nadzieję że dobrze ją zniesie nie będzie gorączki ani takich innych skutków ubocznych...
Maja tak się rozpłakała że myślałam że i ja się poryczę:-( jak ja nie lubię jak ona płącze:-(...

Po za tym Maja jest zdrowa ładnie przybiera na wadze waży 7200:szok: mierzy 60cm:)
ale kobita:-) czym Ty ją karmisz ?:-) Moja ma długość taką samą ,ale wazy tylko 5100

Do góry