reklama
to u was tak gorąco??
u nas 14 stopni, mały w bluzie i spodniach i pod kołderką śpi
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
nie wiem czy to dobry wątek, ale mam z dzieckiem taki problem:
jak włączę mu karuzelkę, to macha rączkami, jakby chciał łapać te zwierzaczki,
a jak go położę na matę, gdzie ma możliwość dotknięcia zabawek, to za chiny nie chce, leży jak kłoda..
zreszta chyba ogólnie za matą nie przepada..
nie wiem, czy kupić mu jakieś wiszące zabawki, czy to nie ma sensu?
jak włączę mu karuzelkę, to macha rączkami, jakby chciał łapać te zwierzaczki,
a jak go położę na matę, gdzie ma możliwość dotknięcia zabawek, to za chiny nie chce, leży jak kłoda..
zreszta chyba ogólnie za matą nie przepada..
nie wiem, czy kupić mu jakieś wiszące zabawki, czy to nie ma sensu?
Aga a moze te na karuzelce mu sie ruszaly a te na macie nie?
u nas Tymek tez wymachiwal do zabawek na karuzelce a na macie poczatkowo sie przygladal wszystkiemu i sluchal muzyczki teraz juz zaczyna lapac zabawki i tarmosi na wszystkie strony. pozawieszaj mu moze jakis dluzsze zabawki zeby mial latwo je zlapac
u nas Tymek tez wymachiwal do zabawek na karuzelce a na macie poczatkowo sie przygladal wszystkiemu i sluchal muzyczki teraz juz zaczyna lapac zabawki i tarmosi na wszystkie strony. pozawieszaj mu moze jakis dluzsze zabawki zeby mial latwo je zlapac
tak te w karuzeli się kręcą, a te na macie są tak nisko, że on może ich sam dotknąć, ale nie chce, czasem tylko małpę za nogi złapie, a tak to nie..
teraz np leży namacie, ale na brzuszku i obserwuje jak się kwiatko po kolei zapalają i gaszą :-)
teraz np leży namacie, ale na brzuszku i obserwuje jak się kwiatko po kolei zapalają i gaszą :-)
reklama