reklama
henrietta5
Fanka BB :)
mam problem z ząbkami Kubusia, niestety pojawiła się próchnica, myjemy ząbki, nie je słodyczy, pije wodę lub herbatkę bez cukru, nie mam pojęcia skąd to się wzięło, czy któraś z was zauważyła też jakieś zmiany na ząbkach.W piątek idziemy do dentysty, ale wątpię czy mały da sobie zajrzeć do dzióbka
Henrietto-współczuję problemów z ząbkami:-(. Borys ma póki co zdrowe ząbki. No ale późno mu zaczęły wychodzić i nie wspomnę, ale jeszcze nawet "trójek" i "piątek" nie mamy. Może jednak gdzieś jest to prawdą, że im później tym mocniejsze i trwalsze?
Kamila a jak tam sprawy poospowe ?Ma jakies slady?znikaja czy cos ? Bo Kinia ma kilka hm..dziurek na czole i boje sie,ze zostana jej blizny.. przynajmniej 3!
henrietta u nas Kinia cos ma jakis hm..jakby nalot na jedynkach gornych,szczotkujemy ale nie schodzi i tez jestem pelna obawy przed pierwsza wizyta u dentysty...
elaine my tez nie mamy jeszcze 3 i 5
henrietta u nas Kinia cos ma jakis hm..jakby nalot na jedynkach gornych,szczotkujemy ale nie schodzi i tez jestem pelna obawy przed pierwsza wizyta u dentysty...
elaine my tez nie mamy jeszcze 3 i 5
henrietta5
Fanka BB :)
Princi właśnie od takiego nalotu się zaczęło, szorowaliśmy i nic to nie dawało, myślałam,że to od herbatki, bo był czas ,że Kubuś pił jej dużo, a teraz ma między jedynkami i dwójkami czarne punkciki, zobaczymy co powie stomatolog.Aha mały połknął dzisiaj kamyk taki dekoracyjny gładziutki, troszkę większy od 50 groszówki, ja kiedyś osiwieję przez tego łobuza, teraz czekamy na kupkę jak nie wyjdzie to chyba czeka mnie wizyta u lekarza
reklama