reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maluszków

Do nas też się angina przyplątała :( I niestety nie obeszło się bez antybiotyku... Jutro idziemy na wizyte kontrolną - mam nadzieje, że wszystko będzie ok...
Pozdrawiam wszystkich chorujących i zakatarzonych... Duuuużo zdrówka :* =D

reklama
a u nas do katarku dolączyły sie problemy z uszkami. Tzn. w nocy ból obudzil Oleczka. Przerabiałam zapalenie uszu z Adasiem wie szybko się domyśliłam że go bolą uszka. Byliśmy rano u lekarza i powiedziała że to na razie nie jest zapalene tylko raczej zatkana trąbka przez katar i na razie próbujemy leczyć bez antybiotyku

My przez tydzień mieliśmy przeziebienie jakiś wirus podobno mały miał prawie 40 stopni przez jeden dzień. Na szczęście jemu już to minęło tylko resztka kataru schodzi za to mnie rozłożyło tylko poszło na gardło i nie umiem mówic:(

i my dołączamy się do grona chorych, od dziś bierzemy nasz pierwszy antybiotyk, a myślałam, że obejdzie się bez ale po tygodniu kaszlu i kataru nie widać poprawy a w nocy tak kaszlał, że zwymiotował więc cóż trzeba się leczyć czymś mocniejszym

u nas taki katar i kaszel jest już od ponad 2 tyg u starszej córki, g... prawda, ze leczony czy nieleczony trwa 7 dni, u niej żadnych zmian w oskrzelach, gardło,uszy czyste, a kaszle jak gruźlik......narazie nie daję antybiotyku bo i tak za kilka dni złapie ją napewno ospa.
a u bartusia zaczynają odpadać pierwsze strupki, tylko cały czas myślę, czy będą blizny:(

dziewczęta zdrówka dla maluszków. I u nas klops. Ala zaczęła kaszleć nie chorobowo a alergicznie. Co oznacza, że infekcja przesuneła się w dół dróg oddechowych i jak nie wstrzeliłam się w odpowiednim momencie z lekarstwami czeka nas najgorsze zapalenie oskrzeli a w najgorszym przypadku obturacyjne i szpital. Nie śpię w nocy bo czuwam nad nią i wsłu****e się w jej oddech, żeby nic nie przegapić. Po raz pierwszy sama zmagam się świadomie z chorobą. Może dam radę.....czas pokarze......

reklama
Dla wszystkich Bąbelków zdrówka!!!!

A i u nas katar na potęgę. Już ponad tydzień. Mały jak widzie Fridę to spiernicza na drugi koniec mieszkania :)))

Do góry