reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maluszków

reklama
tak przeczytałam i ... no dokładnie, najważniejsze by maluchy zdrowe były a reszta ?? jakos się poukłada :)

fredka przypomnij jaka dzielnia wawy ?

U nas choróbsko- Borys w nocy się strasznie kręcił i płakał- nosek zapchany. Dziś temperatura, z noska kapie katarek :((( Mamy przeziębienie. Po ostatnim szczepieniu też był chory od razu :(

zdróweczka dla chorusków, myśmy się wykaraskali z kataru, modle się żeby mi nic nie przyniósł ze żłobka nowego
a co prawda to prawda Bogu dziękować, że dał nam zdrowe dzieciątka i oby tak było zawsze bo tyle nieszczęść po świecie krąży

A co robiłyście z przeziębieniem u 3-miesięcznego maluszka? Mój maluch ma katar i kaszel, bez gorączki. A ciężko znaleźć coś co mu można podać, żeby ulżyć.

Monasia- ja pryskałam do noska wodą morską i gruszką ściagałam. Po tej wodzie ładnie oczyszczał się sam nosek. Polecam:)

Właśnie jesteśmy po wizycie u lekarza. Wstrzymywałam się- ale 38,6 mnie przekonało żeby pójść:( Mały ma jakieś wirusowe przeziębienie. Zapisany Elofen i do noska kropelki. Jak nie przejdzie to dopiero antybiotyk. Mam nadzieję, że minie. Męczy się strasznie przy oddychaniu przez ten katar.

No żal, że tak się maluszki męczą.

elaine
a jaki spray do noska stosowałaś, bo podałam mu 2 razy Marimer i niestety wymiotował po pryśnięciu. Chyba za mocno to pryska.

reklama
Monasia- ja miałam Marimer- i faktycznie za mocno pryska z niego. Nam też nie służył. Dla mnie super był Disne Mar. Dla takiego Maluszka moim zdaniem odpowiednia dawka leci do noska:)

Do góry