reklama
enka75
mamuśka :)
oj dokładnie dokładnie, masz 100 % racji
No widze ze jakas epidemia biegunkowa byla nas naszczescie ominela. Co do brzydkiego zapachu moczu to proponuje zrobic posiew i to szybko (juz w sumie dawno o tym pisalyscie wiec pewnie nieaktualny temat) ale jak mocz zmienia zapach moze to swiadczyc o bakterii w moczu i trzeba to jak najszybciej wyleczyc bo nieleczona moze uszkodzic nerki.
U nas znow katar kaszel ... wraca do nas jak bumerang
U nas znow katar kaszel ... wraca do nas jak bumerang
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
enka a jak karmisz piersią to jesz mleko i przetwory? Bo ja nie mogłam. Też by była reakcja alergiczna.
Buziaki dla młodej!!!!!
Buziaki dla młodej!!!!!
enka75
mamuśka :)
enka a jak karmisz piersią to jesz mleko i przetwory? Bo ja nie mogłam. Też by była reakcja alergiczna.
Buziaki dla młodej!!!!!
dziękuję za buziaki
No niestety nie jem bo własnie młoda uczulona na krowe jest, zamiast tego np mleko kozie, problem z białym serem mam bo u mnie w sklepie nei ma bialego koziego ale nic jakoś daję radę
Livii a Michaś nie ma alergii? Ala swojego czasu, ciągle kasłała. Jak ustaliliśmy co jej jest, narazie jest spokój. Właśnie, - boję się rozpoczęcia roku przedszkolaczki. Jak zacznie mi znowu przynosić do domu choroby, będzie tragedia. Ala zaraz się rozłoży.
Dziewczyny a co dajecie alergikom na krowie mleko w zamian za "krowę" - jajka przepiórcze, mleko kozie?
Dziewczyny a co dajecie alergikom na krowie mleko w zamian za "krowę" - jajka przepiórcze, mleko kozie?
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Livii a Michaś nie ma alergii? Ala swojego czasu, ciągle kasłała. Jak ustaliliśmy co jej jest, narazie jest spokój. Właśnie, - boję się rozpoczęcia roku przedszkolaczki. Jak zacznie mi znowu przynosić do domu choroby, będzie tragedia. Ala zaraz się rozłoży.
fredka dobre - za krowę jaja przepiórcze!!!!!!!!!!!!!!!!!
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
tak ja przepiórcze ale nie za krowę tylko za kurę
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla mam alergików uzgodnijcuie z alegrologiem możliwość najbliższego szczepienia. Silne uczulenie na białko jaja kurzego jest przeciwskazaniem do szczepienia !!!!!!!!!!!!!!!!! ( 13 m-cy świnka odra rózyczka)!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
DOODA
wrześniowa mama :)
A moj maluszek strasznie odparzyl sobie siusiaka i jajuszka,poczatkowo wygladalo niegroznie,ale dzis musielismy sie udac do lekarza,bo nic nie schodzilo (sudokrem,linomag,alantan itp.).Pediatra przepisala masc "wlasnej roboty"-dopiero jutro do odbioru,a dzisiaj kazala posmarowac clortimazolum.
Zmieniamy malemu czesto pieluszki,wietrzymy pupe,wiec nie wiem skad sie to przyplatalo,moze bogatsza dieta??
Macie jakies sposoby na to ustrojstwo?
Zmieniamy malemu czesto pieluszki,wietrzymy pupe,wiec nie wiem skad sie to przyplatalo,moze bogatsza dieta??
Macie jakies sposoby na to ustrojstwo?
reklama
kemaya
mama wrześniowa 2009
ja stosuję BEPATHEN i mączkę ziemniaczaną