reklama
ojej i to też straszne. Zdrówka życzę.Na szczęście nie ospa..ale różyczka![]()
tea80
Fanka BB :)
cześć dziewczyny,
Strasznie się niepokoje o moją Amelke, od ponad tyg.ma rzadkie jasne żółte kupki,robi dziennie dwie czyli w normie , ale zawsze robiła ciemne bobki takie dorosłe, diety nie zmieniłam jej ,więc nie wiem od czego , do tego od wczoraj zauważyłam że jej siuśki mocno śmierdzą.Pare dni temu dzwonilam do pediatry,kazała jej dac 2 razy smecte i dawać chrupki , nic nie pomogło, czy miałyście może podobne problemy z kupkami?
Strasznie się niepokoje o moją Amelke, od ponad tyg.ma rzadkie jasne żółte kupki,robi dziennie dwie czyli w normie , ale zawsze robiła ciemne bobki takie dorosłe, diety nie zmieniłam jej ,więc nie wiem od czego , do tego od wczoraj zauważyłam że jej siuśki mocno śmierdzą.Pare dni temu dzwonilam do pediatry,kazała jej dac 2 razy smecte i dawać chrupki , nic nie pomogło, czy miałyście może podobne problemy z kupkami?
cześć dziewczyny,
Mój maluszek takie miał jak mu ząbek "szedł". Może to od ząbkowania?
enka75
mamuśka :)
Jeśli dobrze je, ma apetyt nie jest apatyczna to mocno bym się nie przejmowała. Ewentualnie można zebrać próbkę do badań.
tea80 może spróbuj się tu poradzić Profesjonalna porada lekarska w 1 godzinę - dziecko24.pl kiedyś tu ktoś wkleił ten link chyba enka ale nie jestem pewna w każdym razie mi się przydał :-)
reklama
enka75
mamuśka :)
tak wklejałam ten link, i faktycznie często też korzystam gdy w danej chwili nie mogę iść do lekarza