Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z tego co mi wiadomo to nie ma takiej opcji.nawet powazna wada wzroku nie jest powodem do ccJednym słowem robią wszystko, żeby tylko nic nie robić... A jest tam możliwość tzw "cesarki na życzenie"??
no, u nas też zbladło już po pierwszym smarowaniu, ale co z tego, skoro po odstawieniu zmiany prędko wróciły ja smarowałam 3 dni, jak wszystko idealnie zeszło przestałam - tak mi radziła pediatraa co do tej masci sterydowej, to po wczorajszym posmarownaiu rano i wieczorem tych odparzen na szyjce i pod kolankami - zbladlo i zaczyna zanikac nie spodziewalam sie tak szybkich efektow
zastanawiam sie czy stosowac nawet te 5 dni tak jak jest w ulotce czy jak zejdzie jutro to przestac
nie moglam sie do przychodni dodzwonic
Nie wolno dluzej smarowac gdyz istnieje ryzyko grzybicyChyba ze jest przymus to wtedy nie ma wyjscia i trzeba dluzejMewa mi maścią sterydową kazali smarować tylko 3 dni.