izabela...
Fanka BB :)
czy wasze dzieci zaczynają się już dźwigać, tzn. podnosić plecki jak leżą pod kątem, nie całkiem na wprost?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
owszem, wygląda to tak, jakby chciała usiąść o własnych silach;-) no i małpka jedna zapiera się piętami jak tylko poczuje jakiś grunt od nogami; na przewijaku robi się czasem niebezpiecznie, bo robi mostek;czy wasze dzieci zaczynają się już dźwigać, tzn. podnosić plecki jak leżą pod kątem, nie całkiem na wprost?
Iza,moja tez juz tak robi...he,he....sama sie zastanawialam czy to nie za wczesnie i czy pozwalac jej na to?czy wasze dzieci zaczynają się już dźwigać, tzn. podnosić plecki jak leżą pod kątem, nie całkiem na wprost?
andariel,moja Karola tez tak zapiera sie pietkami,nawet w wozku i pupka wtedy w gore podskakuje,ze boje sie ze wypadnie...owszem, wygląda to tak, jakby chciała usiąść o własnych silach;-) no i małpka jedna zapiera się piętami jak tylko poczuje jakiś grunt od nogami; na przewijaku robi się czasem niebezpiecznie, bo robi mostek;
Moj pediatra doradzil szczepic na pneumokoki dopiero jak dziecko skonczy 2 latka przy okazji bilansu poniewaz do 2 lat jest tyle szczpien ze organizm dziecka i tak musi duzo przyjac na siebie.Iza,moja tez juz tak robi...he,he....sama sie zastanawialam czy to nie za wczesnie i czy pozwalac jej na to?
andariel,moja Karola tez tak zapiera sie pietkami,nawet w wozku i pupka wtedy w gore podskakuje,ze boje sie ze wypadnie...
A co do szczepien,to ja juz sama zglupialam...
Moja pediatra mi dodatkowe odradzala...a jak ostatnio na szczepieniu bylam,to byl inny lekarz i ten znow zachwalal i ze koniecznie trzeba szczepic przeciw pneumokokom ...i teraz juz nie wiem co mam robic....Gosie niczym nie szczepilam , tylko tymi podstawowymi i do przedszkola chodzila,no i teraz sama nie wiem.....