kaskax25
mama wspaniałej trójki
Tez mam robiona i od kiedy nia wyleczylam odparzona pupe juz nie musze smarowac praktycznie niczym bo same chusteczki i pupka zdrowaja smaruje robiona mascia i jest ok
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mam robiona i od kiedy nia wyleczylam odparzona pupe juz nie musze smarowac praktycznie niczym bo same chusteczki i pupka zdrowaja smaruje robiona mascia i jest ok
andariel ;-) my jestesmy na bepathenie jeszcze i na oliwce... lekarz jeszcze tego nie widzial...a Moni niespecjalnie to przeszkadza...
nadal myje, smaruje i oliwie na czuja :-( Monika nie da sobie odchylic glowy :-(
ja mam ten puder plynny ktory mi na moja wysypke w szpitalu dali... moze tym ja wymaluje???
a niedawno... krzyk, wicie sie, lzy, spazmy....cyc nie pomagal a tylko jeszcze bardziej ja wkurzal...
rano bylo to samo.... w poludnie OK a po poludniu powtorka z rozrywki...
i wiecie o co chodzilo??? HRABINA NIE CHCIALA PRAWEGO CYCKA ALE LEWY BARDZO CHETNIE...
co wyrosnie z mojej corki??? lubi lezec z golym tylkiem na przewijaku i ma sklonnosci do lewizny...![]()
ja na pneumokoki szczepiłam szczepionką Prevenar i kosztuje ona 270złno własnie u nas ten synflorix jest po 210, to moja znajoma lekarka i o ile ją znam to oni tam na szczepionkach nie zarabiają (w przeciwieństwie do przychodni gdzie byliśmy poprzednio...)
Rubi a te 3 podstawowe to brałaś 5 w 1? jesli tak to ile zapłaciłaś?
i nie wiecie jak to bedzie jak teraz dopiero pierwszą dawke przeciw pneumokokom dam- ile wtdy dawek i co ile czasu?
baska ;-) ja bralam 6w1 + rotarix (p/ko rotawirusom) + prevenar i placilam za wszystko 801,72zl a w przychodni chcieli 930zl
za 5 tygodni znow mnie czeka taka przyjemnosc ale za nastepne 6 tygodni odpada rotarix :-)
no i szczepie Monie bo:
Jasiek z przedszkola moze cos przytargac
Monia ma isc do zlobka (jak sie dostanie)
a 5w1 masz tutaj --> Infanrix IPV + Hib, szczepionka, 0,5 ml (1-dawka), 1 ampułko - strzykawka + 1 fiolka + 2 igły - Apteka internetowa dbam o zdrowie
Powiedzcie mi, może któraś z Was ma podobny problem. Otóż od tygodnia Hubert robi mi bardzo rzadką kupkę. Robi ją raz dziennie, tak jak od dłuższego już czasu, ale bardzo rzadziutką. Je normalnie, temperatury nie ma, generalnie wszystko bez zmian tylko ta kupka. Moja mama twierdzi, że to może być od ząbków, bo jeździ po dziąsłach i są one już takie trochę grubsze, tak jakby zaczął się już powoli proces ząbkowania. Czy to możliwe? Spotkałyście się z czymś takim?