reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
no Kasia wiadomo u Was to najwiecej:-)
my 277 / tydz.

A Ci pediatrzy to mnie juz rozwalają:-D

Co raz jak chodze z małą do jakiegos(a to na kontrole, a to na szczepienie, a to z oczkiem dzisiaj) - zawsze byłam u innego lub jak widzi ja połozna srodowiskowa czy te u ktorych byłam z zatorem z cycolku. Kazdym kaze zagladac na jezyczek i do gardziołka Małej i jedni mówia ze ma nalot taki ktory trzeba zwalczac Aftinem i ze na gardełko tez sie przeniosło a inni eeee nic nie ma :-D:eek:

Malbertka plesniawki to nie nialot, to tskie male biale plamki. grudki cos jak male afty.
tak, tak wiem ale połowa z tych pediatrów mówiła własnie ze pleśniawki to nie, ale ze jest właśnie nalot który trzeba zwalczyć- że za duży jakis i ze głebiej tez(jak zaglądali patykiem):eek:ja tam niewiele robie - Aftinem przetre raz dziennie i tyle. Bo niektóre położne to nawet do mnie z tekstem - że po co takie coś przecieram:-pcholender bo byłam 2 dni temu u pediatry i mi jedna taka kazała:-D:rofl2:zwariować idzie

Dziewczyny na pomoc,Jagoda rano obudziła się z dziwną wysypką na nodze. Właściwie wygląda to jakby odciśnięte szpileczki, czerwone punkciki, troszkę jak strupki. Nie ma ropy ani pęcherzyków. Myślałam że może od czegoś jej się odcisnęło w nocy, zamka ze śpiworka, czegoś w śpioszkach, ale nie mogło to być nic z tych rzeczy. Nie wygląda żeby ją swędziało, ani nie ma temperatury. Jutro sobota i nawet nie ma lekarza, nie wiem co o tym myśleć?

Dziewczyny na pomoc,Jagoda rano obudziła się z dziwną wysypką na nodze. Właściwie wygląda to jakby odciśnięte szpileczki, czerwone punkciki, troszkę jak strupki. Nie ma ropy ani pęcherzyków. Myślałam że może od czegoś jej się odcisnęło w nocy, zamka ze śpiworka, czegoś w śpioszkach, ale nie mogło to być nic z tych rzeczy. Nie wygląda żeby ją swędziało, ani nie ma temperatury. Jutro sobota i nawet nie ma lekarza, nie wiem co o tym myśleć?

moja tez miała cos podobnego
lekarka kazała nam stosowac Oilatum Soft do kąpieli i krem,ale mamy tez maść robioną i z nóżki zeszło
i mamy Fenistil dodatkowo

reklama
Do góry