reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

a moze to tak na tle przyzwyczajenia? ja wiem tylko że jest jakis płyn a aptece ale nie wiem czy takiemu dziecku można nim pomalowac paluszki....

a tego ze to witamin brakuje, to nie słyszałam, jakich?

reklama
Rosną te dwulatki jak na drożdzach.
Rubi ja mam 170cm i nie uważam, że 2 cm mniej to mało jak na dziewczynkę. Będzie mogła chociaż obcasy nosić :-)
Izabela.. Maja tylko 0,5 więcej od Oliwci :-) wzrost ten sam :-)

czy na ten bilans 2-latka trzeba się umawiać? bo chyba przychodnia nie wysyła wezwań? czy mogę się w ogóle nie wybierać na takie badanie skoro nic mnie nie niepokoi (ważę małą w domu itp.)?:eek:

jeśli sama sie nie stawisz,to wezwanie dostaniesz napewno po jakimś czasie,kazde dziecko musi mieć bilans zrobiony,bo dodatkowo oprócz wagi i wzrostu,bada sie wzrok dziecka,postawe itp i ogólnie jak sie rozwija

my w tym tygodniu na bilans sie wybieramy

reklama
A Aniela bilansu nie miała... i nikt mnie nie wzywał... jakoś co się umówiłam to albo mi się rozchorowała albo przychodnia odwołała... a potem zmieniłyśmy lek na prywatnego i w ogóle temat się uciął.
Anton waży 14800 i mierzy 87,5
Jak się oblicza ten wzrost potencjalny?

RUBI jak 168 cm to kurdupelek to ja jestem kurdukurdupelek z moim 160 w kapeluszu...

Ostatnia edycja:
Do góry