reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
My dzisiaj byliśmy na szczepieniu. Szczepiliśmy na ospę. 200 w plecy.
Hanka waży 10 kg. zęby na razie są 2 ale lekarka mówiła ze nie ma powodu do niepokoju. Gdyby nie było ich wcale to byśmy się martwili. Ale powinny być lada chwila po niedzieli ;)

My dziś znowu byliśmy u lekarza i lekko podłamana wróciłam....
Jasiowi katar schodzi na oskrzela, Jula do piątku ma siedzieć w domu przez kaszel, mąż do laryngologa dostał skierowanie bo znowu migdałki ma chore...

A najbardziej mnie martwi że mi Jaś w ogóle na wadze nie przybiera, dziś było w ubraniu niewiele ponad 11 kg - czyli tyle samo do miesiąc temu....

Z leków mamy Xyzal i Pulneo, a i jeszcze Jula Immunoglukan dostała, ma któraś doświadczenia z tym lekiem?

Jejku, Madzia,ale macie szpital w domu! Współczuję baaardzo.
Ja stety/niestety odnośnie działania leku nie pomogę,bo ze wzgledu na to,że my jakoś na szczęście nie chorujemy często( tfu,tfu,tfu...) nie mam rozeznania w lekach...
Trzymajcie się jakoś wszystki biedne chorowitki i szybko do zdrowia wracajcie:)

Magda- zdrowia dla dzieciaczkow!
ja tez jutro z Adasiem ide do lekarza, bo katar drugi dzien nie spływa nosem wogóle i przed chwila byłam uspic ponownie i rozpalony bidulek :(

reklama
no receptę na to pulneo mamy ale w sumie obyło się bez zakupu.
My odpukać W KOŃCU zdrowi (tfu, tfu)
trzymamy kciuki za chorowitków coby im szybciej przeszło

Do góry