reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Napisze jak którys z mądrych lekarzy sie wypowie.

Mewa, kaszel może utrzymywać się do 10 dni po infekcji. A jak długo podawałas te leki?

reklama
melduje ze Monetta chora :-( ma antybiotyk... 3 raz w zyciu...

kaszlała, kaszlała, syropki piła i nie pmagały :-(
wczoraj i dzis zwróciła przez ten kaszel obiad w złobku :-( dzis miala lekką temperaturę i wcisnelam sie do lekarza (no.... troche sie minelam z prawda jesli chodzi o temperature...powiedzialam ze ma goraczke a miala tylko 37,3... no ale jakbym powiedziala prawde to miejsce by sie nie znalazło)
no... badanie OK - osłuchowo czysto, gardło czyste...kaszleć to u lekarza chyba nie kaszlała ale jak w pewnym momencie chlusneła.... ja zarzygana na maksa!!! golf miałam - w biustonosz mi corka narzygała.... pani dr dała mi papierowe reczniki zebym sie powycierała a ta znów fontanne puściła.... smród jak.... zimno mi potem bylo jak diabli... ani tego golfa zdjac ani nic bo tylko golf z krotkim rekawem mialam i kurtke... wszystko do prania... spodnie tez mi obhafotwala ale ona sama.... czysciutka - tylko mala plamka na kolanku... tak wiec badalam wlasciwosci banana po zwrotce - moze taka "maseczka" dziala na powiekszenie biustu czy cos... jakby co to opatentuje i bedziem do konca zycia w luksusie zyć :-D :-D :-D

mlno ale wracajac do tematu... mamy Amoksiklav 2 x 3 ml, Flavamed 1 x 1ml, Klemastyne 2 x 2,5ml - tym razem (u innej doktorki bylismy) nie mamy sterydow wziewnych :-)

no i siedze w domu do wtorku :/

Rubi..nie pociesze się. Niestety rzygolindy naszych dzieci nie poprawiają jędrności ani biustu, ani ud, ani brzucha...
ale ja wczoraj z kolagenu maseczkę zrobiłam sobie. Chyba lekko mi naciągnęło zmarchy:)

Oj dziewczynki...kurujcie się

ooo widzisz - zapomnialam ze tesciowa mojej corki testuje maski pawikowe....

ale czy Franek Cie obrzygal bananem..? moze to chodzi o to CO jest zwracane???

na T opisalam moja rozmowe z pania dr.... głubsza juz byc nie mogę po niej... :-(

reklama
Do góry