reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Napisze jak którys z mądrych lekarzy sie wypowie.

Mewa, kaszel może utrzymywać się do 10 dni po infekcji. A jak długo podawałas te leki?

reklama
melduje ze Monetta chora :-( ma antybiotyk... 3 raz w zyciu...

kaszlała, kaszlała, syropki piła i nie pmagały :-(
wczoraj i dzis zwróciła przez ten kaszel obiad w złobku :-( dzis miala lekką temperaturę i wcisnelam sie do lekarza (no.... troche sie minelam z prawda jesli chodzi o temperature...powiedzialam ze ma goraczke a miala tylko 37,3... no ale jakbym powiedziala prawde to miejsce by sie nie znalazło)
no... badanie OK - osłuchowo czysto, gardło czyste...kaszleć to u lekarza chyba nie kaszlała ale jak w pewnym momencie chlusneła.... ja zarzygana na maksa!!! golf miałam - w biustonosz mi corka narzygała.... pani dr dała mi papierowe reczniki zebym sie powycierała a ta znów fontanne puściła.... smród jak.... zimno mi potem bylo jak diabli... ani tego golfa zdjac ani nic bo tylko golf z krotkim rekawem mialam i kurtke... wszystko do prania... spodnie tez mi obhafotwala ale ona sama.... czysciutka - tylko mala plamka na kolanku... tak wiec badalam wlasciwosci banana po zwrotce - moze taka "maseczka" dziala na powiekszenie biustu czy cos... jakby co to opatentuje i bedziem do konca zycia w luksusie zyć :-D :-D :-D

mlno ale wracajac do tematu... mamy Amoksiklav 2 x 3 ml, Flavamed 1 x 1ml, Klemastyne 2 x 2,5ml - tym razem (u innej doktorki bylismy) nie mamy sterydow wziewnych :-)

no i siedze w domu do wtorku :/

Rubi..nie pociesze się. Niestety rzygolindy naszych dzieci nie poprawiają jędrności ani biustu, ani ud, ani brzucha...
ale ja wczoraj z kolagenu maseczkę zrobiłam sobie. Chyba lekko mi naciągnęło zmarchy:)

Oj dziewczynki...kurujcie się

ooo widzisz - zapomnialam ze tesciowa mojej corki testuje maski pawikowe....

ale czy Franek Cie obrzygal bananem..? moze to chodzi o to CO jest zwracane???

na T opisalam moja rozmowe z pania dr.... głubsza juz byc nie mogę po niej... :-(

reklama
Do góry