reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
Malinka a próbowałas odstawic to białko mleka krowiego??
naprawde u nas to była przyczyna... lekarz przezucił na pepti dobrał odpowiednie leki przeciwalergiczne i dzieciaki przestawały chorować

no widzisz w tych kaszkach tez jest białko, ja musialam calkowicie zrezygnowac kaszki jedynie na pepti, ale o tym powinien zadecydowac twój lekarz, poniewaz jakies mleko musisz mu dawac. a fakt twoje dieta takze dostarcza ewentualncy alergenów.
Malinka Mat nawet jogurta zjeśc nie mógł zaraz miał skurcze oskrzeli
ale powtarzam skonsultuj to z lekarzem

Na jęczmień to tylko złoto :tak:
Potrzyj o ubranie obrączkę aż sie rozgrzeje i wtedy potrzyj powieczkę :-)

Kurcze to zaczynam sie martwić bo mojemu Adusiowi jeszcze nie zlazł naplet :baffled:
Doktor powiedział że ma wąski napletek i że trzeba ćwiczyć a jak nie to do chirurga :szok::szok::szok:
Strasznie sie boję :sad::sad:

moim chłopakom po jakiś 2latach sciagania 2razy w tygodniu ladnie zszedł;-) a potem to juz nie sprawdzałam:-)

więc się nie martw na zapas Karincia

Karinicia nic na siłę ;-) do dwóch lat chyba ma czas żeby zejść.
Malinka jeszcze raz wielkie dzięki! Jęczmień już prawie zszedł, czerwona kropka tylko została ale już nie ma ropy na tym! A do głowy mi nie przyszło żeby kropli użyć......
Jak dobrze że jest forum!!!
I dużo zdrówka życzę Tomeczkowi, mam nadzieję że lekarzę ustalą czy to alergia czy coś innego i przestanie biedak chorować! całusy dla Was!

reklama
Do góry