reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Super wieści neverend :-) cieszę sie bardzo!!!

i czemu tak stresuja biedną matkę??? na ciazowym usg Cie straszyli ze u Małej coś znaleźli... to jak to w koncu jest??? cos bylo i sie naprawilo czy omamy mieli???

reklama
Dzięki...
Na usg ciążowym wyszło, że jest jakaś anomalia. Widać nawet moczowód i utrudniony odpływ moczu!!!:angry: Mówili, że nerka jest powiększona i jest poszerzenie UKM...
Wydaje mi sie, że tak to wyszło przez to,że ja mam wodonercze IV stopnia i miałam strasznie utrudniony odpływ moczu, plus 2-centymetrowy kamień w moczowodzie i to mogło spowodować utrudnienie pracy nerki u Miśki...Nie wiem...może coś w tym jest...

co niektórzy lekarze to konowały............. malinka, pewnie sama nie wiedziała co dolega Tomeczkowi
neverend, dużo zdrówka dla Marysi i cieszę się, że wszystko idzie ku dobremu

reklama
Dzięki raz jeszcze:)

Izabela nie martw się. Takie papraki są niestety na świecie. Spokojnie. Kup jakieś witaminki dla małego i Smectę na biegunkę. Podawaj 1/3 saszetki w jakimś napoju rozpuszczoną:) Buziolki!

Do góry