reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Ja tez polecam owsiankę. Ja jem tak: wsypuję do garnka 1. płatki owsiane górskie, 2.trochę otrąb pszennych( samych albo sa takie ze śliwka,z jabłkiem,zurawiną),3.łyzeczkę siemienia lnianego mielonego. to wszystko zalewam wrzatkiem i gotuję tak z 10-15 min na baaardzo maleńkim ogniu,zostawiam pod przykryciem,zeby jeszcze platki spęcznialy i gotowe. Najlepiej robic to na wieczór,a rano jak znalazl. Mozna to dodac do jogurtu,mleka,albo samo zjesc. Mi smakuje baaardzo.Ja lubie takie zdrowe świństwa:)

reklama
EFE - ja przezylam dwa , 5tego i 8ego tygodnia
po prostu przeczekalam to marudzenie, az szkoda mi sie malego robilo jak zmeczony zasnac nie mogl, jakby spiecia w mozgu mial:-( ale to mija i znow na jakis czas bedzie normalnie

Mewa powiedz mi jak Adaś nie mógł zasnąć to darł ci się tak jakby go ze skóry obdzierali? Bo moja po 3dniówce tak ma :((((. Straszne to jest. Czekam tylko by szybko minęło.

Deli- tak jakby go ze skory obdzierali to tylko jak glodny jest, a jak z przemeczenia nie moze zasnac to bardziej taki skarzacy skowyt i wtedy chetnie smoka zasysa

dziewczyny moja amelka chyba zaczyna zabkowac:szok:ma podwyzszona temp i wszystko gryzie.nawet jak mleko ciagnie z butli to wisi na smoku jakies 30-40 min i bardziej zuje niz pije :eek: tetre to wpyla nalogowo-wpycha sobie rog pieluszki do buzi i zuje jak gume orbit:szok:(sorry za kryptoreklame hehehe;-)) marudzi troszke od dwoch dni- ale moze to cos innego bo chyba szybko jak na poczatki zabkowania-chyba ze sie myle znowu:eek:

to slinienie to juz norma od 2 tyg-ale to raczej nie na zabki:tak:a temp ma 37,6 albo najwyzsza jaka miala to 37.8:zawstydzona/y: a jak jej mierzylismy temp z tydz temu to miala 36,8:eek:mam nadzieje ze to nie zabki ...mam przyjaciolke ktorej synio Staszek pierwszego zabka mial juz wyluskanego jak mial 4 mce:szok:

to slinienie to juz norma od 2 tyg-ale to raczej nie na zabki:tak:a temp ma 37,6 albo najwyzsza jaka miala to 37.8:zawstydzona/y: a jak jej mierzylismy temp z tydz temu to miala 36,8:eek:mam nadzieje ze to nie zabki ...mam przyjaciolke ktorej synio Staszek pierwszego zabka mial juz wyluskanego jak mial 4 mce:szok:
ja swoją starsza jak chrzciłam to miała około 4 miesiecy i miała już pierwszego ząbka

reklama
Do góry