reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
no to u nas chyba tez zabkowanie sie zaczyna bo Adas slini sie bardzo i piastki do buzi non stop pcha, ale dziaselek czewonych nie ma, temperatury tez wiec juz sama nie wiem, gryzaczek jak by co juz czeka:tak: a na przodzie pierwsze zabki sie wyrzynaja czy to nie jest regula:confused2:

i przestal ulewac, co mnie berdzo cieszy bo prania od razu mniej, czasami widze ze takie przetrawione mu sie cofa ale znow je polyka, tyle ze sie krzywi, dzielny chlopczyk

mi na to ulewanie lekarka zleciła badanie moczu i krwi, zobaczymy co wykaże
po niedzieli idę do innego lekarza, może on od razu postawi diagnozę
co do wagi, to Maja po wyjściu ze szpitala przybrała w półtora tygodnia 650g :-), a jak zaczęła ulewać, to waga prawie nie drgnęła :-(
ząbki u nas jeszcze nie idą :tak:

różnie-co 3h, czasami co 2h, a w nocy potrafi nawet przespać 5h, ale średnio, to tak co 3h
teraz lekarka kazała mi ją karmić co 2h, a w nocy co 4h i daje jej jeszcze substancję zagęszczającą-karmię piersią
może nie toleruje mojego pokarmu, bo ja wiele rzeczy nie jem..., ale wcześniej nie było problemu, to zaczęło się jakieś 2-3tyg. temu

może nie toleruje mojego pokarmu, bo ja wiele rzeczy nie jem..., ale wcześniej nie było problemu, to zaczęło się jakieś 2-3tyg. temu

ale to chyba nie jest tak ze jak mama sie źle odżywia to ma gorsze mleko, te składniki dla mleka organizm i tak i tak sobie pobierze, najwyzej dla organizmu matki będzie za mało..., a moze własnie coś jesz co nie pasuje - jak wczesniej było ok - ale nie wiem co to mogłoby być...bo pewnie juz testowałas duzo. Niby wszystko jest ok poza czosnkiem czy cebulą...

u nas też się zaczyna i nie chciałam wierzyć, ale skoro u ciebie to czemu by i nie u nas? Wczoraj bardziej jej dokuczało, dzisiaj jakoś mniej wpychała rączki. A jak ten gryzaczek, pomaga trochę?

reklama
Miranda moze by i gryzaczek pomogl ale mala go ne chce bo nie da sie dziamgac jak smoka:sorry:jak wkladam jej ten gryzaczek to jezyczkiem szuka koncowki smoka hehe i niestety nie da rady z gryzaczkiem...jeszcze bedziemy probowac ja przekonac moze ktoregos dnia sie uda:tak::confused2:

Do góry