reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
Malemu od jakiegos czasu zaczela sie luszczyc skora na czole...:eek: Dzis jest strasznie! Nie tyle ze mu schodzi tylko sie luszczy:eek: Myslalam ze to od tego ze ma sucha skore ale smaruje kremem i nic! CZy to moze byc przez moje jedzenie? A moze objaw alergi?:eek::confused2: Dodam ze ma tak juz od dluzszego czasu a dzis sie nasililo i tylko na czole:confused2:

my juz po USG bioderek,na szczescie wszystko dobrze....nastepna wizyta u ortopedy za 2 miesiace....
a teraz walczymy z jakas wysypka na twarzy,ma czla buzie zsypana drobniutkimi krosteczkami,dostalismy krem Hydrocortisonum i kropelki Fenistil...no i mam odstawic mleko i nabial,czekolade(ktorej nie jadlam) ryby i jaja....
Troszke jej przeszyl,ale w nowych miejscach sie pojawily....juz glupieje normalnie...

Proszę o radę. Jestem mamą Nikolki, która właśnie skończyła 5 tygodni. Od około 3 tygodni mam problem z kupką tzn. robi ją raz na 3-4 dni. Przez ten okres strasznie pręży się i widać że cierpi. Jest to okropne. Dodam że nie jem nic niewłaściwego. Jak mogę jej pomóc, co jeść by było jej łatwiej albo co podać. Tylko nie piszcie proszę o czopkach glicerynowych, które faktycznie działają ale nie mozna ich stosować bez końca. O termometrze w dupce też nie chce słyszeć bo dziecko się do tego przyzwyczaja. Stosuję już Debridat ale bez rezultatu. Pomóżcie proszę bo jestem zrozpaczona. Pozdrawiam.

aneczka , ale masc taka sama , i teraz buzie oliwka? tez miala mala wysypke? sorki ze tak waszystko z malej litery,ale karola spi mi na rekach....:-D

proponuje iść do lekarza jak jeden lek nie działa przepisze inny Nikoli
co do czopków i termometr to masz racje

reklama
LENKA na mojego Antka działa jak zjem owsiankę - normalnie robi 1-2 kupki dziennie a jak zjem owsiankę to i z 4. Spróbuj. Owsiankę jem robioną na wodzie.

Do góry