reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Karincia - w normie :-)
Adas mial 9100 2 tyg temu i było oki

co do wymiotow to Adas miał juz dwa razy wieczorem chlustające i do tej pory nie wiem od czego, straszne to było
wyczyścił sobie wtedy całkowiecie zoładek
a nowego nic nie dawałam

reklama
No a my wracamy do diety bezmlecznej:((Po problemach z receptami chciałam go przezucic z Bebilonu Pepti na zwykły Bebilon od razu kupy zielon i brzydkie:((Po odstawieniu zwyklego Bebilonu kupka normalna wiec wracamy na diete:(
Nasza waga troche spadła odkad raczkuje nie ma zbytnio czasu na jedzenie no i chimeruje z mlekiem nie bardzo chce pić, mamy 11kg wzrost duzy 84cm

malbertko, Alusia "dobrze wygląda" hihi:) nawet się zdziwilam, bo pamiętam jak się martwiłaś czy jej Twoje mleczko wystarcza i takie tam; a tu taka pannica wałkowana wyrosła:)
a Miłoszek to wysoki chłopak, no no!

A my dziś byłyśmy na szczepieniu i bilansie. Młoda waży 11800g i ma 75 cm wzrostu(mierzone na stojąco do miarki na drzwiach, a nie tak jak do tej pory centymetrem po ciele).
Mamy spróbować dać łyżeczkę jogurtu albo serka i zobaczyc jak młoda zareaguje. A poza tym wsio ok:-)

reklama
Dominiczka to słusznej postury jest królowa Zofia :) Bo już myślałam że królowa Antonina tutaj odstaje od reszty dzieci. Ale widzę, że jest wsio ok :)

Do góry