reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Monika jednak chora... tzn nasza pediatra usłyszała jakieś furczenia i dostałyśmy syrop... popatrzyłam na nazwę - nie mam...poszłam do apteki, kupiłam, przyniosłam do domu - oglądam i...szlag mnie omal nie trafił bo mam ten lek tylko pod inną nazwą... i 20zł pooooszłłłłłłooo :-/

reklama
zdrówka dla małej życzę

a ja mam pytanie,czy wasze dzieci mrużą oczka i tak dziwnie kłapią nimi,jakby je szczypały
moja tak robi od pewnego czasu i sie zastanawiam od czego to może być??
i jeszcze zauważyłam,ze mała mi lewa nóżke dziwnie stawia tak bardziej do środka,ale w sierpniu mamy ostatnią wizyte u ortopedy to podpytamy

Tomek też często mruga oczkami i do tego tak dziwnie przekręca głowe smiesznie to wygląda i nie też tak bez powodu to robi....
A mi jeszcze mały zaczyna dziwnie ciągle ta samą noga chodzić a tą drugą tak jak by nie potrafił i drobi te kroczki dziwnie...Piwonia fajnie że macie ortopede bo nasz to jest do kitu i nie ma gdzie iść....

reklama
A ja mam takie nietypowe pytanie czy wasze dzieci "ćwicza czasem bulimie"??Mam na mysli to ze Miłosz czesto wpycha sobie paluszki do gardła i praktycznie czasem az wymiotuje od tego i wydaje mi sie ze mu sie to podoba:eek:

Do góry