reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

a no właśnie pani doktor zaleciła kąpiel w nadmanganianie 3 razy w tygodniu tylko zapomniałam zapytać co z resztą dni czy ja normalnie w emolium kapać czy w ogóle jej nie kapać??
Piwonia jak Ty robiłaś?

reklama
heloł :-)

my byłyśmy się zważyć - Monika mając równo (no prawie) 9 miesiecy waży 9220g :-) mimo nędznej diety przybiera dobrze :-)

asymetrii juz nie mamy ale...

mam do Was pytanie...czy Wasze dzieciaczki robią szpagaty??? Bo Monia jest tak giętka że co chwilę jakiegoś uskutecznia i to się pani doktor nie podoba..ponoć to nienaturalne...Monia moze to mieć przekazne w genach tyle że jedyną osobą w rodzinie która zrobi szpagat (ale po pijanku :-) ) jest siostra mojego męża...

USG bioderek mieliśmy 3 razy i było OK a teraz nóżki za bardzo się odwodzą :-(

mojej czasami się nóżki rozjadą zwłaszcza na panelach ale tylko troszkę..
czemu to nienaturalne....?

a no właśnie pani doktor zaleciła kąpiel w nadmanganianie 3 razy w tygodniu tylko zapomniałam zapytać co z resztą dni czy ja normalnie w emolium kapać czy w ogóle jej nie kapać??
Piwonia jak Ty robiłaś?

w reszte dni kąpaliśmy w Emolium i do tego smarowanie tez Emolium
Ali tez sie zdarza szpagaciki i półszpagaciki,ale wychodzi jej to zupełnie całkiem przypadkowo i sporadycznie,ja nie widze nic w tym złego

ja też myślałam że to normalne....

Monia robi coś takiego przez sen, w dzień jak ją np noszę do usypiania to też rozciąga te nóżki w różne strony...

tu na zdjęciu - jakość średnia bo robione telefonem :baffled:

Załączniki

• szpagat.jpg
    szpagat.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 26
ja też myślałam że to normalne....

Monia robi coś takiego przez sen, w dzień jak ją np noszę do usypiania to też rozciąga te nóżki w różne strony...

tu na zdjęciu - jakość średnia bo robione telefonem :baffled:

ogladałam fotke na NK i niezła z niej aparatka,moja śpi na brzuszku wiec tak nie robi,ale Monia jest bombowa

A ja mam z mala rehabilitacje...
Nasza pediatra wyslala Nas do ortopedy,bo cos jej sie nie podobalo
Okazalo sie to blokada bioder,ortopeda jej ta blokade usunela i dostalam skierowanie na gimnastyke...i tak w srode bylam pierwszy raz ,ale to robili ze mna tylko wywiad,chciali wiedziec skad sie niby ta blokada wziela a ja sama nie wiem,bo pediatra nic nie mowila-tylko,ze jej sie nie podoba jak mala na brzuszku lezy a ortopeda znowu pytala co mowila pediatra:confused2: a znowu na gimnastyce sie mnie pytali co mowila ortopeda...a mowila tyle,ze jest blokada,ktora usunela i tyle,a skad sie wziela to nikt nie wie.
Dzisiaj na 10:20 mam nastepny termin...i pozniej przez caly czerwiec co tydzien i ostatni 2 lipca...
No wiec zbieram sie zaraz i idziemy cwiczyc.

reklama
Do góry