reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

dziekuje dziewczyny! mysle podobnie,lepiej nie odstawiac samemu inhalacji, nam do pulmikortu lekarz dal berodual- jak kaszel suchy a mucosolwan jak bedzie mokry,
co do kart szpitalnych...jak moja mala byla ostatnio w szpitalu to nie dosc cze z wypisu dowiedzialam sie ze zostala przyjeta z kaszlem i biegunkom- co bylo klamstwem, to jeszcze nikt nie zauwazyl ze mala ma anemie i to konkretną a w zaleceniach tylko karmic piersią i lakcid!!! chyba najlepiej sluchac jednego lekarza zaufanego

sama od pierwszego roku zycia leczylam sie na astme, wiec wiem czym to pachnie i podchodze do tego z rezerwą, czytalam i sama jestem tego dowodem ze mozna astme zaleczyc i brac leki tylko jak jest to naprawde konieczne,juz od 5 lat nie biore leków- wczesniej bralam codziennie,a od ostatniej dusznosci minelo 7 lat :) co do otylosci po inhalacjach sterydach- wszystko zalezy od organizmu ja byłam jak szczypior po tych lekach:)
kurcze baśka ale twój Bartuś ma już dużo zębów!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Jak czesto Wasze dzieci robia kupe ?:baffled:
Moja miala ostatnio biegunke (na ktora dostala lek w postaci suchych drozdzy) niewiele ten lek pomogl...biegunka skonczyla sie dopiero jak dalam cale 10 ampulek(cale opakowanie) dwie na dzien...
No ale ja nie jestem pewna czy ta biegunka sie skonczyla...wczoraj walnela kupe 4 razy,dzisiaj 3...w trakcie biegunki kupa byla 6 razy na dobe nawet w nocy...teraz w nocy juz spokoj,ale placze...ostatnie dwa dni okolo 22-23 budzila sie z placzem i nie moglam jej uspokoic...nie wiem czy ja brzuszek boli,czy dziasla.Jestem ciekawa co dzisiaj bedzie...:-(

Jak czesto Wasze dzieci robia kupe ?:baffled:
Moja miala ostatnio biegunke (na ktora dostala lek w postaci suchych drozdzy) niewiele ten lek pomogl...biegunka skonczyla sie dopiero jak dalam cale 10 ampulek(cale opakowanie) dwie na dzien...
No ale ja nie jestem pewna czy ta biegunka sie skonczyla...wczoraj walnela kupe 4 razy,dzisiaj 3...w trakcie biegunki kupa byla 6 razy na dobe nawet w nocy...teraz w nocy juz spokoj,ale placze...ostatnie dwa dni okolo 22-23 budzila sie z placzem i nie moglam jej uspokoic...nie wiem czy ja brzuszek boli,czy dziasla.Jestem ciekawa co dzisiaj bedzie...:-(

Miłoszek wali kupke nieraz 4 nieraz i 5 a nieraz tylko 1 roznie z tym bywa

reklama
Do góry