reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

no efe super ci przybiera Gabrysia :)
czym ją tak utuczyłaś? ;)
Kochane moim zdaniem to gluten. Lekarka powiedziała że mogę jej dawać już bez oporu więc na śniadanie je 150ml owsianki błyskawicznej z połową słoiczka owocowego. Razem jakieś 200ml. Obiadek to duży słoiczek. A na noc 180ml kaszki mleczno-ryżowej smakowej. A w między czasie oczywiście (.) :)

reklama
Kochane moim zdaniem to gluten. Lekarka powiedziała że mogę jej dawać już bez oporu więc na śniadanie je 150ml owsianki błyskawicznej z połową słoiczka owocowego. Razem jakieś 200ml. Obiadek to duży słoiczek. A na noc 180ml kaszki mleczno-ryżowej smakowej. A w między czasie oczywiście (.) :)

a moja rano zjada tylko 60 ml Sinlacu z owocami,a na kolacje kaszki tez tylko 60 ml
wiec Gabrysia ma niezły apatycik,wiec co sie dziwić ze waga skoczyła w końcu

Ja to wogóle jakaś zacofana jestem i te moje dziecko mimo, że żadnej diety nie ma też ma monodiete :-( Nie wiedziałam, ze nasze dzieci moga jeść owsiankę. Jakia jest ta owsianka ekspresowa??

a jaką dajesz tą owsiankę efe?

Ja to wogóle jakaś zacofana jestem i te moje dziecko mimo, że żadnej diety nie ma też ma monodiete :-( Nie wiedziałam, ze nasze dzieci moga jeść owsiankę. Jakia jest ta owsianka ekspresowa??

Taką: BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
Gdzieś w promocji kupiłam. I to z glutenem!!! I słodzone, ale mniej słodkie niż ich manna. Bo manna słodka dla mnie jak diabli.

Kasiu u was odpada, bo to z mlekiem.

I daje to dziecku rano po pierwszej drzemce przed wyjściem na spacer. Jest bardzo syte. I smakuje małej bo dorzucam trochę słoiczka owocowego.

Ostatnia edycja:
Gdzieś w promocji kupiłam. I to z glutenem!!! I słodzone, ale mniej słodkie niż ich manna. Bo manna słodka dla mnie jak diabli.

I daje to dziecku rano po pierwszej drzemce przed wyjściem na spacer. Jest bardzo syte. I smakuje małej bo dorzucam trochę słoiczka owocowego.

a to jest z glutenem
to my jeszcze nie mozemy bo glutenu nie wprowadzilismy,wiec musimy jeszcze poczekać

No my z glutenem już się znamy. Teraz wprowadzimy żółtko. Dziś idę do mamy i tam kupię świezych jajek ze sprawdzonego źródła.
I zobaczysz Iwonko jak wprowadzicie gluten od razu Ali waga skoczy;-)

leeee szkoda a juz myslalam ze sobie urozmaicimy diete

reklama
moja też na diecie bezmlecznej bo miała suchą skórke w zgięciach łokci i lekarka powiedziała że lepiej jakis czas odczekać na dietce, oprócz słoiczków to daje jej kleik ryzowy lub kukurydziany z musem owocowym :)

Do góry