reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
Moja nadal goraczkuje,prawie do 39:-(,i nie wiem czy to na 3 dniowke,czy cos z tymi oskrzelami,bo kaszle dalej paskudnie,wiec w piatek na bank przeswietlenie bedzie...mam tylko cicha nadzieje ze dobrze wyjdzie...no chyba ze do piatku nas wysypka wysypie,to bede wiedziala ze to 3 dniowka....
Cholercia zwariowac idzie..........

Deli gratki dla Oliwki.....
My ostatnie szczepienie sporo opoznione miec bedziemy,przez te choroby:baffled:

Anet biedne to twoje sloneczko trzymam za was kciuki miech szybko wraca do zrowka
Super waga Oliwcie rosnie duza panna brava dla niej.
My tez mamy juz spokuj na pol roku, teraz mam isc jak Madzia 13 msc skonczy wiec troche czasu jest

Paula , a nie kazali wam przyjść koło 9 miesiąca na samą kontrole?? My też na szczepienie w 13mieś, no i ja ucieszona mówię u lekarki,ze fajnie bedzie dłuzsza przerwa i w ogóle, a ta mi mówi,że no na szczepienie w 13mieś, ale kontrola w 9mies. by się przydała-taka rutynowa...No i coś w tym jest...Bo przecież trzeba sprawdzić wage,wzrost,biderka...A pół roku to zbyt długa przerwa. Tak wiec my sie wybieramy w 9 mieś na kontrol:)- przekonała mnie lekarka:)

My po szczepieniu.
Moja kluska waży 7400g (w pampersie i bodziaku), czyli m/y 25 a 50 centylem.
Wzrost 63cm ale wierzgała jak głupia hihi

Ostatnie szczepienie zaliczone i z pigułą zobaczymy się we wrześniu. Do lekarki oczywiście będziemy zachodzić sobie z ciekawości się ważyć i mierzyć:)

Aaaaa i mam zielone światełko na dietę. Jak mała je 3 posiłki stałe dziennie to mogę wykluczyć węglowodany:)

My po szczepieniu.

Ostatnie szczepienie zaliczone i z pigułą zobaczymy się we wrześniu. Do lekarki oczywiście będziemy zachodzić sobie z ciekawości się ważyć i mierzyć:)

Aaaaa i mam zielone światełko na dietę. Jak mała je 3 posiłki stałe dziennie to mogę wykluczyć węglowodany:)

no to super wieści masz,
sama musze podejść z moją pchłą na wazenie,bo ostatnie było miesiac temu
a ze musze ze starsza na bilans to połącze 2 w 1

My po szczepieniu.

no efe super ci przybiera Gabrysia :)
czym ją tak utuczyłaś? ;)

reklama
Do góry