Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedzcie jak to jest z tymi pomaranczowymi noskami???
Moja corcia do tej pory jadla tylko obiadki ze sloiczka 1 dziennie, nie pije zadnych sokow marchewkowych (zreszta nic nie pije oprocz mleka) i po ostatniej wizycie lakarka kazala odstawic sloiczki
Zawsze nyslalam ze te sloiczki tak sa zrobione za taki malusze sopkojne jesnen dziennie mozw zjesc i nic mu nie moze zaszkodzic, jestem bardzo zdziwiona, czy ktos tez tak ma ???
Właśnie ja też zastanawiałam się jak to jest z tą marchewką.
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki. Czy mogę zmieszać wapno bananowe, witaminę C (5 kropel) i odrobinę wody i tą miksturę dać dziecku? Hania nie lubi przyjmować żadnych leków i nic nie pije z kubeczka więc mam problem żeby jej podawać te leki. A tak byłoby za jednym zamachem.