reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
Moje dziecko mi dzisiaj walnęło taką kupę pomiędzy jednym pampkiem a drugim. Dobrze, że już takie plastelinki są bo tej rzadkiej to bym za chiny nie złapała. A tak się udało.
Ps. i dzięki za woreczki happy, bo nie wiedziałam co mam z tym zrobić!

Help

Kurde moje dziecko ma wysypkę!!! Takie krosteczki na brwiach i pomiędzy nimi. drobniutkie, wypukłe małe pryszczyki, bezbarwne. Co to może być?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam do was pytanie.
Jak podać niemowlaczkowi lekarstwo? Mam podawać wapno takie w syropie bananowe (smaczne) i witaminę C w kropelkach. Jak próbuję łyżeczką to Hania wszytko wypluwa. Wit. C powinnam podawać w jakimś płynie ale Hania nie pije nic tylko ssie pierś. W ogóle to jak czuje kwaskowate coś to sę strasznie krzywi i też wypluwa - nawet jabłka nie chce. Jak kiedyś musiałam podać jej Ibufen tym aplikatorem do lekarstw to połowa wylądowała na śliniaku.

Jakieś pomysły?

Ja leki podaje przez strzykawke oczywiscie bez igły, mozna rowniez kupic specjalne dozowniki

Oj Efe, nie wiem, co to moze byc.

My po szczepieniu, nastepne dopiero we wrzesniu. Mała wazy 7150. Znowu obwod główki o 1cm wiekszy niz klatki. Mam zwiekszyc wit D do 5 kropelek. A tak poza tym to ok. No i wcale Julisia nie płakała, taka dzielna była:-)

reklama
Do góry