reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Dziewczyny ile kupek na dobę robią Wasze Maluchy??
Bo mój cały czas robił jedną na dzień a teraz od jakiegoś tygodnia robi 4-5 kup dziennie :O:O:O
Nie wiem czemu teraz tyle tego produkuje?
Czy Wy też tak macie??
Miłoszek tez robił raz nawet na jakis czas a od kilkunastu dni robi kilka razy na dzien ze tak powiem po bobku

reklama
Tak się składa że Adrianek jest przeziębiony i te częstsze kupki właśnie wtedy się zaczęły więc może to po prostu od leków??
Podaję Mu Clemastinum i Cebion.

Ja na pierwszej bylam ok 7 tygodnia,potem jak skonczyla 3 miesiace,no i teraz jak pol roku...zawsze wszystko bylo w porzadku,za kazdym razem miala robione USG...a teraz mamy przyjsc ja bedzie juz stala na nozkach.....
Dla mnie to lepiej ze ,tak czesto , bo sie nie martwie ze cos zle bedzie...z Gosia tez na poczatku bylo ok,nie miala szerokiego pieluchowania,a potem zaczelo sie: koslawosc kolan,plaskostopie,no i jezdzilismy,az do tego lata z nia po ortopedach....ale na szczescie juz w porzadku

a usg robiłaś prywatnie czy lekarz ci zlecił?

ale pediatra kierował do ortopedy czy od razu szłaś do ortopedy?
u mnie nie ma tak dobrze...
W szpitalu powiedzieli zeby pojsc na kontrole w 6-7tygodniu,a do pediatry poszlam tylko po skierowanie(nie bylo z tym zadnego problemu-wypisala na caly rok i mam z glowy)...a jak idziesz prywatnie to skierowanie nie potrzebne

W szpitalu powiedzieli zeby pojsc na kontrole w 6-7tygodniu,a do pediatry poszlam tylko po skierowanie(nie bylo z tym zadnego problemu-wypisala na caly rok i mam z glowy)...a jak idziesz prywatnie to skierowanie nie potrzebne

tak, tak prywatnie to wiem, że bez skierowania, a w szpitalu nikt nic nie mówił na ten temat...

reklama
Do góry