Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mówią że na sztucznych Dzieci przybierają na wadzedominiczka moja baba jaga ma 5,5 m-ca. i waży 8.900. Też najwiecej utyla przez pierwsze 6 tyg (2,5kg) a byla tylko na cycu.
Oj nie na cycu tez mozna przytyc i to bardzo. Miłosz tez przez pierwsze 6 tyg przybrał az 2300gPotem tez sporo w rezultacie wazy juz koło 9,5kgNo ale ponoc potem te kg łatwiej dziecku zgubić
a na co bedziecie się szczepić w maju?Wczoraj byłyśmy na szczepieniu, Zofia zdrowa, mierzy 73 cm i waży 9,0 kg więc mam co dziwgać
Kolejne szczepienie w maju.:-)
a na co bedziecie się szczepić w maju?
my za 2 tyg idziemy na szczepienie WZW B, a za pół roku-odra, świnka, różyczka
słuchajcie mam pytanie. Czy któraś dawała Devikap (wit.D)? Ja cały czas podawałam Vigantol a na Devikapie przeczytałam, ze trzeba go z woda rozcieńczać. Jak podawałyście te krople?