reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
aneczka a jakie to są kaszki ryżowe bez mleka? ja nie widziałam jeszcze takiej w sklepie....:baffled: pewnie zle szukam...

aaa takie :-) takie to wiem że są :-) a ja głupia myślałam że w ogóle bez mleka :-p <głupek> hihihi :zawstydzona/y:
taki kleik Zosi podaję...moje mleczko i kleik.. ale jutro próbujemy z modyfikowanym bo jej za mało to co odciągnę...

a my na razie musimy sie wstrzymac z kleikami i kaszkami ;-)
jestesmy po szczepieniu i nasz dzielny sunus znisol uklucie bardzo dzielne, tylko pisnal, bo mu sie nie podobalo ;-) no i wazy 8400:szok: to niezla kluseczke mam do dzwigania

aha i jeszcze niestety jedzac czekolade wywolalam u niego alergie, mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie (podobno czekolada, cytrusy oraz orzechy to najczesciej wywoluja alergie)

reklama
Do góry