Moja ma tyle włosów ,ze ja wogule znalesc nie moge a cisnac to sie boje .Pediatra mówi ,ze wsio ok to se nawet głowy tym nie zawracam
u nas nie zapisują i nam pediatra tez mówi,ze w porządku wiec sie nie przejmuje i nie dopytuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja ma tyle włosów ,ze ja wogule znalesc nie moge a cisnac to sie boje .Pediatra mówi ,ze wsio ok to se nawet głowy tym nie zawracam
u nas nie zapisują i nam pediatra tez mówi,ze w porządku wiec sie nie przejmuje i nie dopytuje
Bylam znowu rano u lekarki,osluchala ja i niczego niepokojacego nie slyszala...ale jakby cos sie dzialo kazala przyjechac,bo jutro i w niedziele ma dyzur.
Dostalam na wyporzyczenie inhalator i mam robic inhalacje 3 razy dziennie..w przychodni dostalam roztwor do tego musialam jeszcze wykupic krople z recepty i z kazdego 1ml.i inhalowac.
A mala tak cicho siedziala jak jej przylozylam do twarzy te kocowke inhalatora...normalnie szok,tak jakby jej dobrze bylo...prawie usypiala...jak po inhalacji odlozylam ja do lozeczka to sie darla...bo chyba chciala jeszcze :-)
Rubi, Piwonia, dziewczyny mam do Was pytanie o te inhalacje z roztworu soli fozjologicznej.
Ile wlewacie do nebulizatora? Ja mam ampułki po 5ml, i wczoraj na próbę daliśmy pół z tego, czyli 2,5ml, ale nie wiem czy nie powinniśmy dolać do tego jeszcze wody?
I jeśli tak, to w jakiej proporcji? 1:1?
Kurcze, zielona jestem z tego...
Acha, i jak często w ciągu dnia można takie inhalacje maluszkowi robić? Max. 1 raz czy można np. 2 rano i wwieczorem?
heeelp, bo te gluty mnie wykończą...