reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Mojej malej zaczelo chrobotac w pluckach...:-(
A myslalam,ze juz bedzie lepiej bo nawet dobrze spala i rano wydawala mi sie zdrowsza...a to chyba cisza przed burza..oby nie:no:
Jutro jade znowu do lekarki,niech ja oslucha.

reklama
My dziś zaliczyliśmy szczepienie. Płaczu było co nie miara. Jak nigdy zaczął płakać już jak lekarka zaczęła go badać. Na szczęście później był spokojny, bo już się bałam, że będzie powtórka z poprzedniego szczepienia - cały dzień zaryczany i na rękach. Dziś był pogodny, bawił się, jadł i spał normalnie. Waży już 7230g. Cały czas jest na 50 centylu. Poza tym chyba ma na coś uczulenie, bo ma dwa małe liszajki. Jeden na przedramieniu, a drugi na kolanie. Dostaliśmy jakąś maść ze sterydami i ma nam zejść do tygodnia. Tak na prawdę to nie wiem co go moźe uczulać, bo żadnych nowości nie wprowadzałam ostatnio do menu. Słoiczki je już od ponad miesiąca i wyglądało na to, że wszystko jest ok. Zwykle kupuję te same, a nowe smaki wprowadzam mu ostrożnie, żeby właśnie wyłapać ewentualną alergię. Od świąt podaję mu kaszkę ryżową. Czyżby kaszka mu szkodziła?

Moja zawsze miała malutkie, trudno mi powiedzieć o ile się zmniejszyło, ale ciocia mowiła, ze jest OK Więc nawet o tym nie myśle :-)

Miranda a na tej samej wadze ważyliście? tzn na pewno mało przybrała ale wagi też moga dawać sporą różnicę - nawet o 200g...powodzenia w przybieraniu!!!

reklama
Do góry