proszę
14.12 - 6.83
6.1 - 6.86
mierzy ok. 65cm
spadłysmy do 25 centyla
hmm jak dla mnie to ona idealnie wazy,no to ja przy Jagódce musiałabym sie załamac,bo moja ledwo 5600g i jestesmy na 3 centylu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
proszę
14.12 - 6.83
6.1 - 6.86
mierzy ok. 65cm
spadłysmy do 25 centyla
Piwonia niby masz rację, tyle że moja nagle tak spadła. Do tej pory też miała skłonnośc spadkową, ale nie tak drastyczną!
mam wyniki testow z krwi na alergie :-) Jasiek nie ma przeciwcial p/ko glutenowi i mleku Monia nie ma na mleko :-)
super... chyba moge mleko pic... jak tylko uslysze to od lekarza to zamawiam cysterne mleka pod blok i dluuuugi wezyk coby mi na to 4. pietro starczylo :-)
i bulke z maslem zjem :-) a co :-) nalezy mi sie za te ponad 3 tygodnie diety
ile i na kiedy???
a moze juz gotowe wyniki podesle??;-);-);-)
A gluten każą wprowadzać od 6 miesiąca, i właściwie wtedy juz można wszystko łącznie z jogurtem i mlekiem. Zgupiałam.
To ja poproszę! Jutro będę pierwszy raz łapać, bo skoro nas nie zaszczepili to zrobimy badania. I aż się boję jak nam wyjdzie. Normalnie bym ją posadziła na kubeczek hihija od razu do pudelka lapie bo mi kolezanka powiedziala ze na posiew z woreczka cuda wychodza :-(
Monia to mistrzymi w sikaniu i nie mamy zadnego problemu - moze byc dawca moczu... ktoras potrzebuje??:-):-);-)
Mam taką co od 4,5 m-ca arówki serwowała.Sąsiadka 5 miesięcznej córce dawała w wieku 5 miesięcy danonki i banana swiezego ,więc nic mnie nie zdziwi
Strasznie Miranda ja miałam tak z synem ale był większy miał 2 latka jak nie chciał nic .Mógł byc na pół kromce chleba cały dzień.No musisz gaktycznie kleikiem tuczyc może da efekt .Moja przez 6 tyg. 1 kg przybrała
No moja po 4 tygodniach niecałe pół kilo. Ale ja tak sobie myślę, że to dzięki kleikowi w butli z mlekiem modyfikowanym. Może ty też jej na noc spróbuj? U nas podziałało.no i my już po ważeniu i tragedia. Po 3 tyg. Jagoda przybrała 3g! Kazali mi dawać jej posiłki 3 razy dziennie i własciwie najwięcej kleiku bo słoiczki są mało sycące, pierwszy posiłek rano godzinę po cycku, potem koło 13 i 17, a za jakiś czas jeszcze później. Cholera!!!
A gluten każą wprowadzać od 6 miesiąca, i właściwie wtedy juz można wszystko łącznie z jogurtem i mlekiem. Zgupiałam.