reklama
enka-76
Kasia
Ja diety ze starszym przerabiałam. U mnie orzechy też były na czarnej liście.
Rubi, oby antybiotyk szybko Moni pomógł.
Dla wszystkich chorych dużo zdrówka życzę.
Rubi, oby antybiotyk szybko Moni pomógł.
Dla wszystkich chorych dużo zdrówka życzę.
Właśnie Deli ile jeszcze
W dzień sama zasypia i nic nie przeszkadza :szczekający pies ,domofon mycie naczyn a w nocy nawet szelest pościeli i oczy otwarte ma/
Moja ma dokładnie tak samo. Wczoraj pediatra potwierdziła wychodzące zęby, ale mała troche się uspokoiła. W nocy budzi się tylko pare razy i poklepana chwile po pupie szybko zasypia. W dzień zazwyczaj zasypia przy butelce
Ja jestem konsekwentna jeśli chodzi o spanie Sebastiana... nigdy nie spał z nami.
Wolę tak, niż potem oduczać jak się za bardzo przyzwyczai
Moja Martyna nigdy nie spała z nami w łóżku. Jak mąż ma wolne i mała rano się obudzi wtedy zapraszamy ją do łóżka na poranne fikanie i zabawy.
dzis bylismy na wazeniu i niestety nie przybiera idealnie
powinien wedlug swojego centylu 7050 gr a on zaledwie 6850 gr
Ważymy równe 7 kg. Podobno jak na swój wiek ma 200 g niedowagi, ale to jeszcze nie powód do zmartwień.
:---------(
Monika ma ciezka infekcje ukladu moczowego - wyniki fatalne mimo ze bierze furagin od miesiaca prawie... a jeszcze tydzien temu wyniki byly OK...
dzis nasikala 80 ml do pudelka i czekamy na wyniki posiewu..., antybiotyk mamy i nici ze szczepienia... rotawirusy nam przepadna :-(
Współczuje infekcji. My jak na razie mamy spokój. I posiew całkiem fajny.
Swoją drogą dużo Ci Monisia nasisiała do tego pudełka!!
u nas to moze byc problem... co prawda lekarka sprawdzala ciezar wlasciwy moczu i okazuje sie nie jest zageszczony ale bardzo ja dziwilo to ze Monia nie sika w nocy i ze az tyle siuskow udaje nam sie zlapac....
powiedziala ze teraz z antybiotykiem zobaczymy ale jak sobie nie poradzimy to bedziemy musialay isc do szpitala zeby zdiagnozowac co wlasciwie jest Monice...
a jak czesto robicie posiew? i jak dlugo czeka sie na wyniki??? tak pi razy drzwi bo co laboratorium to inaczej...
powiedziala ze teraz z antybiotykiem zobaczymy ale jak sobie nie poradzimy to bedziemy musialay isc do szpitala zeby zdiagnozowac co wlasciwie jest Monice...
a jak czesto robicie posiew? i jak dlugo czeka sie na wyniki??? tak pi razy drzwi bo co laboratorium to inaczej...
Ja posiew robię jutro,bo 11 mamy do urologa z poszerzeniem UKM u małej. Na wyniki czeka się od 3 do 10 dni. Po 3 dniach można zobaczyć,czy została wyhodowana bakteria, jak jej nie ma,to wynik już jest gotowy, jak się wyhoduje to czeka się do 10dni,aby sprawdzić co to za bakteria.
reklama
My po wizycie u alergologa. mamy przepisane kropelki do podawania przez 6 tygodni. Ogólnie mała wygląda bardzo dobrze, a co najważniejsze przy kropelkach za jakiś czas moge podac troszkę marchewki i zobaczyć reakcje i może będzie mogła jeść :-).
Z kosmetyków emolium mamy stosować i zobaczyć jak skóra reaguje. Mamy próbki więc zaczynamy stosować od dziś :-). Mała będzie na pyłki uczulona. Doktorka jakoś to tłumaczyła coś tak się krzyżuje i w ogóle... Ale to było do przewidzenia. Ma to w genach po babciu i wujkach :-( ehhhh, ze też nie mogła lepiej wybierać hehehe
Najważniejsze, ze jestem bardzo z pani dr zadowolona w sumie pani dr z polecenia teściowej to nie mogło być inaczej.
Z kosmetyków emolium mamy stosować i zobaczyć jak skóra reaguje. Mamy próbki więc zaczynamy stosować od dziś :-). Mała będzie na pyłki uczulona. Doktorka jakoś to tłumaczyła coś tak się krzyżuje i w ogóle... Ale to było do przewidzenia. Ma to w genach po babciu i wujkach :-( ehhhh, ze też nie mogła lepiej wybierać hehehe
Najważniejsze, ze jestem bardzo z pani dr zadowolona w sumie pani dr z polecenia teściowej to nie mogło być inaczej.