reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

jak moja mała żabka miała zaropiałe oczka to lekarz przepisał mi kropeliki i w dzien znikneła ropka a miał aż sklejoną powiekę:(ile wasze dzieci mają długości??moj ma 72 cm i 7 kg wagi:D

reklama
Bylam na 3 szczepieniu.Maja ledwo lekarke zobaczyla to zaczela plakac:szok: i to jak...lzy jak grochy,usteczka w podkowke...centralnie sie jej bala
Lekarka do mnie gada,ze mam inteligentne dziecko:-D bo ja poznala.
Juz wiedziala,ze to TA niedobra pani jej zrobi pik:-(
Wazy juz 7 kg.:szok: na samym mleczku tak rosnie...widocznie nie chce nic innego bo samo mleko jej w zupelnosci wystarcza...w ciagu miesiaca 900 gram.

I ma skaze bialkowa:-:)-:)-(

U naa waga tez 7 kg:tak: Z jedzonkiem sie nie spiesze choc juz mamy zielone swiatlo! Ale narazie jak Alusiowi cycus wystarcza, ladnie przybiera i nie widze zeby interesowal sie innym jedzonkiem to nic innego nie podajemy. Moze uda sie nam do 5-6 miesiaca na samym cycusiu bo jakos nie spieszy mi sie ze sloiczkami:eek: moze dlatego ze jeszcze nie pojelam jak je podawac, ile, o jakiej porze... Trzeba bedzie sie kiedys wziasc i od nowa przestudiowac odpowiedni watek o tym:sorry:
Dziewczyny podpowiedzcie mi[[/COLOR] czy w czasie karmienia piersia mozna brac aviomarin? Nie chce przez cala podroz do polski wymiotowac ale nie wiem czy to nie zaszkodzi malemu...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, współczuję alergii i diety bezmlecznej. Ja to przeżyłam ze starszym. Nie mogłam jeść niczego, co w składzie miało choć odrobinę mleka, od razy paskudna skóra się robiła i trzeba było od czasu do czasu wspomagać się płynem ze sterydami. Ale dziecko rosło, wprowadzałam pomału mleczne produkty i teraz (ma 6 lat) już je wszystko. Więc głowa do góry, będzie lepiej:-).
Z Julita, całe szczęście, ominęło mnie to.

reklama
Do góry