reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

Dziewczynki czy któraś z odchudzających się stosowała kiedyś dietę proteinową? Ja z moją mamą zamierzamy na takową przejść gdyż dwie babeczki u mojej mamy w pracy schudły w 3 m-ce po 13kg, a moja znajoma (dość otyła) w 6 miesięcy schudła 30kg:-)

Też słyszałam że jest dobra. Mam w pdf książkę, więc jak chcesz poczytać to daj e-mali:tak:

reklama
Dziewczynki czy któraś z odchudzających się stosowała kiedyś dietę proteinową? Ja z moją mamą zamierzamy na takową przejść gdyż dwie babeczki u mojej mamy w pracy schudły w 3 m-ce po 13kg, a moja znajoma (dość otyła) w 6 miesięcy schudła 30kg:-)

Ja właśnie przed świętami kupiłam książkę Dr Dukana i drugą z przepisami. Muszę się zebrać i przeczytać bo od lutego z mężowym mamy zamiar przejść na tą dietę. :-)

Olcia jak tam dieta?

na amerykańskiej byłam 5 dni, schudłam w tym czasie 3kg, a teraz nie stosuję żadnej diety, nie jem po 18, małe porcje, zero słodyczy ( no dobra... prawie zero :-D ) no i ćwiczę, masujemy się z siostrą bańką chińską ( świetna na cellulit ) i jakoś leci. No ale pisałam gdzieś indziej że od połowy listopada, czyli jak zaczęłam dietę kopenhaską straciłam 8kg i 10cm w pasie :blink:

na amerykańskiej byłam 5 dni, schudłam w tym czasie 3kg, a teraz nie stosuję żadnej diety, nie jem po 18, małe porcje, zero słodyczy ( no dobra... prawie zero :-D ) no i ćwiczę, masujemy się z siostrą bańką chińską ( świetna na cellulit ) i jakoś leci. No ale pisałam gdzieś indziej że od połowy listopada, czyli jak zaczęłam dietę kopenhaską straciłam 8kg i 10cm w pasie :blink:
Gratuluję sukcesów w odchudzaniu

reklama
Do góry