reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

reklama
Myszka...a po dupie nigdy nie dostalas:wściekła/y::baffled::confused:
taka cacy z Ciebie pani:cool2::-p

Ja jednak będę się lepiej czuła sama ze sobą jak troszkę zrzucę :tak:
NIe ma nic gorszego jak to kiedy siadam a zza spodni wypada mi brzuch:wściekła/y:
Musze chodzić w tunikach ciążowych i swetrach bo jak usiąde to mi wałki wyłażą.
Mam tyle fajnych ciuchów ktorych nie noszę bo są obciśłe i wyglądam w nich jak baleronik.

Ostatnia edycja:
Myszka...a po dupie nigdy nie dostalas:wściekła/y::baffled::confused:
taka cacy z Ciebie pani:cool2::-p

a coz to za dieta uparta babo?:-D

Ano dieta proteinowa. Pierwsze dni od 1 do 10- zależy ile chcesz zrzucić - ja będe miała tak ze 3 dni jesz same czyste proteiny. Czyli mięsa, jajka, sery białe - bez tłuszczu, jogurty bez tłuszczu i wszystko bez tłuszczu. A potem naprzemian do uzyskania upragnionej wagi 1 dzien proteiny 1 dzien proteiny i warzywa. PO osiągnięciu wagi jest stabilizacja wagi kiedy organizm się przyzwyczaja do nowej wagi i zapotrzebowania kalorycznego i to trwa - 10 dni na każdy utracony kg. Czyli np 5 kg straconych to 50 dni diety. 10 kg - 100dni.
Je się wyznaczone produkty. W dowolnych ilościach. I obowiązkowo co dzien 2 łyżki otrąb owsianych.
Zabronione tłuszcze, pieczywo, słodycze
To tak pokrótce :-)

reklama
Do góry