reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

reklama
Dzieczyny, ja skończyłam karmić dwa miesiące temu i nadal mam pokarm, to chyba nie jest normalne....
pokarm moze sie utrzymywac i do 6 mies, ale w ograniczonych ilosciach
To zależy ile masz tego pokarmu. Bo jeśli jakieś tylko kropelki to normalne ale jeśli masz tyle jakbyś nadal karmiła to chyba musisz się przejśc do gina
no wlasnie zalzy ile masz

kupiłam ta szalwie ale tam pisze ze sie tego nie pije:zawstydzona/y:
ja pzykladalam liscie kapusty, ale takie schlodzone z lodowki i guzki rozmasowywalam po prysznicem, no i walczylam z tym bolesnym uczuciem okolo tygodnia, musisz non stop masowac

jak narazie mam problem z jedna piersia :crazy: no nic zobaczymy ;-) i musze sie wybrac do gina po inne tabletki a tak mi sie niechce ale chyba poczekam az te mi sie skoncza :sorry:

A mi na ostatniej wizycie moja jakże inteligentna ginka powiedziała,że z moimi bólami głowy absolutnie nie powinnam brać żadnych hormonów i ona już nic więcej mi nie przypisze.Gdzie już kiedyś pytałam jej o to,bo byłam w trakcie leczenia u neurologa i powiedziała,ze nic się nie stanie:sorry: Do tego mam torbiele na jajnikach i kazała mi przyjść w marcu na kolejne USG,a poza tym nic.Na kolejną wizytę idę już do kogoś innego.
Ale wiecie co...Od dwóch tygodni nie biorę pigułek.I czuję się jak inny człowiek.Nie fizycznie,bo bóle głowy są nadal,ale psychicznie...Przy tabletkach nie widziałam żadnej różnicy,seks taki jak zawsze,wszystko niby w porządku.A dopiero teraz widzę,że wcale tak nie było.Ja teraz inaczej myślę.Cały ten rok czułam się jakaś taka zamknięta,wszystkim zmęczona.Myślałam,że bierze mnie jakaś chandra...A teraz-nagle wszystko jest w porządku.Wróciły czasy kiedy czułam się szczęśliwa i spokojna.Nie pamiętam już kiedy tak się czułam.A oprócz odrzucenia tabletek nic się nie zmieniło.Całe szczęście,że musiałam przestać je brać.

Dziewczynki czy któraś z odchudzających się stosowała kiedyś dietę proteinową? Ja z moją mamą zamierzamy na takową przejść gdyż dwie babeczki u mojej mamy w pracy schudły w 3 m-ce po 13kg, a moja znajoma (dość otyła) w 6 miesięcy schudła 30kg:-)

reklama
Dziewczynki czy któraś z odchudzających się stosowała kiedyś dietę proteinową? Ja z moją mamą zamierzamy na takową przejść gdyż dwie babeczki u mojej mamy w pracy schudły w 3 m-ce po 13kg, a moja znajoma (dość otyła) w 6 miesięcy schudła 30kg:-)

słyszałam o niej, ale nie stosowałam.
Ja od wczoraj jestem na diecie amerykańskiej. Wygląda ona tak:
ok 10 - kawa bez cukru i mleka, trójkącik serka topionego
ok 12 - jajko i pomidor
ok 14 - jabłko
ok 16:30 - 200g twarogu
wieczorem lampka wina czerwonego wytrawnego
trwa 5 dni, później dwa dni normalnego jedzenia bez objadania się i można ( ale nie trzeba ) powtórzyć.

Po diecie kopenhaskiej nie miałam jak narazie efektu jojo.

Do góry