reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Kurczę, dziewczyny, jakie to jest cudowne, cudownie niesamowite, że już teraz, w życiu płodowym możemy tak dokładnie poznać rysy twarzy naszych maleństw :tak: Za czasów naszych mam to było nie do pomyślenia... Ja nie mogę wyjść z podziwu, że już wiem, jak moja córa będzie wyglądała :blink: a właściwie to już wygląda.

reklama
Kizi ślicznie wyglądasz
Co do rozstępów to ja muszę się pochwalić- nie mam ani jednego a bardzo się ich obawiałam, bo w wieku 36 lat skóra już nie jest tak elastyczna jak u 20- latki. Jak na razie zużyłam dwóch opakowań kremów- jednego Pharmaceris, a drugi to Gerber, ale najczęściej używam oliwki Hipp podczas kąpieli

a ja właśnie słyszałam że u starszej kobiety w ciąży o rozstępy ciężej bo skóra coś tam coś tam kolagenem i rozstępów nie powinno wręcz być .... koleżanka 42 lata i w ciąże zaszła i zero rozstępów :D smarowała się tylko bambino

Ja nigdy nie używałam żadnych cudownych kremów na rozstępy. Po prostu nie wierzę w ich działanie. Dla mnie zawsze najlepszym kremem, balsamem i serum ujędrniającym była, jest i będzie zwykła oliwka Johnsona - ostatnio gustuję w tej fioletowej bedtime - ze względu na zapach, nic innego. I żadne rozstępy się mnie nie imają, a wszyscy znajomi cały czas mi powtarzają, jaką to ja mam cudownie miękką skórę :tak::tak::tak:

reklama
Do góry