reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Kurczę, dziewczyny, jakie to jest cudowne, cudownie niesamowite, że już teraz, w życiu płodowym możemy tak dokładnie poznać rysy twarzy naszych maleństw :tak: Za czasów naszych mam to było nie do pomyślenia... Ja nie mogę wyjść z podziwu, że już wiem, jak moja córa będzie wyglądała :blink: a właściwie to już wygląda.

reklama
Kizi ślicznie wyglądasz
Co do rozstępów to ja muszę się pochwalić- nie mam ani jednego a bardzo się ich obawiałam, bo w wieku 36 lat skóra już nie jest tak elastyczna jak u 20- latki. Jak na razie zużyłam dwóch opakowań kremów- jednego Pharmaceris, a drugi to Gerber, ale najczęściej używam oliwki Hipp podczas kąpieli

a ja właśnie słyszałam że u starszej kobiety w ciąży o rozstępy ciężej bo skóra coś tam coś tam kolagenem i rozstępów nie powinno wręcz być .... koleżanka 42 lata i w ciąże zaszła i zero rozstępów :D smarowała się tylko bambino

Ja nigdy nie używałam żadnych cudownych kremów na rozstępy. Po prostu nie wierzę w ich działanie. Dla mnie zawsze najlepszym kremem, balsamem i serum ujędrniającym była, jest i będzie zwykła oliwka Johnsona - ostatnio gustuję w tej fioletowej bedtime - ze względu na zapach, nic innego. I żadne rozstępy się mnie nie imają, a wszyscy znajomi cały czas mi powtarzają, jaką to ja mam cudownie miękką skórę :tak::tak::tak:

reklama
Do góry