Kurczę, dziewczyny, jakie to jest cudowne, cudownie niesamowite, że już teraz, w życiu płodowym możemy tak dokładnie poznać rysy twarzy naszych maleństw Za czasów naszych mam to było nie do pomyślenia... Ja nie mogę wyjść z podziwu, że już wiem, jak moja córa będzie wyglądała a właściwie to już wygląda.
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Elinek...ale słodka dziewczynka...aż się chce kokardke przypiąć do włosków...mniodzio
E
Elunia1609
Gość
ja mam w poniedziałek usg ... ehh już się nie mogę doczekać :-):-)
henrietta5
Fanka BB :)
Kizi ślicznie wyglądasz
Co do rozstępów to ja muszę się pochwalić- nie mam ani jednego a bardzo się ich obawiałam, bo w wieku 36 lat skóra już nie jest tak elastyczna jak u 20- latki. Jak na razie zużyłam dwóch opakowań kremów- jednego Pharmaceris, a drugi to Gerber, ale najczęściej używam oliwki Hipp podczas kąpieli
Co do rozstępów to ja muszę się pochwalić- nie mam ani jednego a bardzo się ich obawiałam, bo w wieku 36 lat skóra już nie jest tak elastyczna jak u 20- latki. Jak na razie zużyłam dwóch opakowań kremów- jednego Pharmaceris, a drugi to Gerber, ale najczęściej używam oliwki Hipp podczas kąpieli
elinek-to też wydruk usg sfotografowany aparacikiem i zrzucony na fotosikaOlgha jaka urocza stópka!! Też mam zdjęcie stópki, ale niestety nie w wersji elektronicznej
SoszkA_KrK
Zaangażowana w BB
a ja właśnie słyszałam że u starszej kobiety w ciąży o rozstępy ciężej bo skóra coś tam coś tam kolagenem i rozstępów nie powinno wręcz być .... koleżanka 42 lata i w ciąże zaszła i zero rozstępów smarowała się tylko bambino
Ja nigdy nie używałam żadnych cudownych kremów na rozstępy. Po prostu nie wierzę w ich działanie. Dla mnie zawsze najlepszym kremem, balsamem i serum ujędrniającym była, jest i będzie zwykła oliwka Johnsona - ostatnio gustuję w tej fioletowej bedtime - ze względu na zapach, nic innego. I żadne rozstępy się mnie nie imają, a wszyscy znajomi cały czas mi powtarzają, jaką to ja mam cudownie miękką skórę
reklama
Niezłe zdjęcia robisz! Muszę jutro spróbować się też tak pobawić, ale jak znam moje talenty to nic z tego nie wyjdzie... ;-)elinek-to też wydruk usg sfotografowany aparacikiem i zrzucony na fotosika