reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienie, śluz kawa z mlekiem w początkowej ciąży

a jak ktoś ma np pcos i owulację w 90 dniu plus zagnieżdżenie załóżmy 10dpo to znaczy, że plamienie implantacyjne będzie miał w II trymestrze ciąży? Ale jajca 🤣😅
To moja znajoma tak miała ale lekarz jakiś niedouczony i liczył jej od owulacji 🤣😅
kurcze nieee 😉 chodziło mi tylko o bardzo późne zagnieżdżenie że plamienie może wystąpić w terminie przypadającej miesiączki albo chwilę po a to daje 5 tydzień nie pisałam o mega długich cyklach..

reklama
Normalny cykl z późnym zagnieżdżeniem które może mieć miejsce nawet 12 dni po ovu.

wystarczy wejść w wątki autorki i już 1 maja miała pozytywne testy więc tu nie ma mowy o plamieniu implantacyjnym
tak wiem tylko ten temat został poruszony i nie dotyczył autorki tego wątku tylko jednej z komentujących. Napisałam też wyżej że u autorki pewnie naczynko jakieś pękło i mam nadzieję że to było przyczyną plamien a nie coś poważniejszego ... 😉

Niech autorka lepiej napisze co tam wyszło, może komuś pomoże. My się charmocimy między sobą o tak naprawdę nieistotna kwestie a nie wiemy co wynikło z tych plamien
Byłam u lekarza badania były dobre. Plamienie prawdopodobnie od brania acardu bo jak odstawiłam na 3 dni to ustało, wdrozylam i znów mam plamienie. Więc to Acard powoduje. Jutro kolejna wizyta i być może odstawi mi lekarz ten lek.

Do góry