reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

elinek a Ty się tak znajomym dajesz obmacywać? :-D ja oliwkę od zawsze daję sobie do wanny :-) skóra faktycznie jest wtedy taka miekka.. tak samo dziecku robię.. nigdy synka nie smarowałam (jak to robiły nasze mamy ;-) ) tylko lałam do wanienki oliwkę i efekt o wiele lepszy :-) no ale na ciążowy brzuszek to takie wlanie do wanny to za mało.. a ja nie lubię mieć tłustego brzucha.. a kremik przynajmniej się ładnie wchłania :-D
a rozstępy.. no trudno.. to nasze medale :-)

reklama
No co ja poradzę, że mam takich zboczonych znajomych :-D Co poniektórych oczywiście.
Oliwkę do wanny - uwielbiam, tylko nie mam wanny, więc tylko jak u rodziców jestem. A na codzień smaruję, fakt, że długo się wchłania, ale przez tyle lat zdążyłam się przyzwyczaić i nie przeszkadza mi to :tak:

oj brrrr... mnie skręca na samą myśl że mam sobie oliwkę wylac na dłon :-D a co to dopiero się smarować.. aż mnie trzęsie.. już bym wolała cała się rozsypać jak zamek z piasku niż się posmarować.. dzięki Bogu że mam tą wannę :-D
a znajomi.. mój mąż by takim łapska przy samej klacie pourywał :-D ba.. On byłby gotów ludzi oczu pozbawiać za samo spojżenie na mnie :-D

elinek-dzięki,to też kwestia aparatu.Najlepiej przy dobrym świetle robić i bez lampy żeby odbłysków nie było.Możesz też z trybem makro pokombinować.

Dziewczyny, super brzuszki. Ja może wreszcie wrzucę jakąś swoją fotkę, jak wreszcie M będzie miał czas, żeby mi zrobić. Bo na razie z 7 miesięcy ciąży mam jedno zdjęcie:-)
Smaruję się oliwką z Rossmana i na razie rozstępów za bardzo nie mam, tylko na jednym pośladku ze 3. Ale cały czas latam do M i pytam, czy coś widać, on mówi że nie. Ale oczywiście ja wiem, że one tam są, więc drążę temat z 5 min, M mówi, że nie widzi a jak w końcu powie dla świętego spokoju, że są to się załamuję:-D

oj brrrr... mnie skręca na samą myśl że mam sobie oliwkę wylac na dłon :-D a co to dopiero się smarować.. aż mnie trzęsie.. już bym wolała cała się rozsypać jak zamek z piasku niż się posmarować.. dzięki Bogu że mam tą wannę :-D
a znajomi.. mój mąż by takim łapska przy samej klacie pourywał :-D ba.. On byłby gotów ludzi oczu pozbawiać za samo spojżenie na mnie :-D

Michasia ty to masz męża - jakiś tyran :-D- dobrze ,że mój normalny

a ja właśnie słyszałam że u starszej kobiety w ciąży o rozstępy ciężej bo skóra coś tam coś tam kolagenem i rozstępów nie powinno wręcz być .... koleżanka 42 lata i w ciąże zaszła i zero rozstępów :D smarowała się tylko bambino

dzięki za tą " starszą panią":-D- gdybym w środku nie czuła się na 18 to bym się obraziła:wściekła/y:
A co do rozstępów to raczej brak skłonności do nich- 11 lat temu , gdy byłam w pierwszej ciąży też nie miałam ani jednego a nie smarowałam się wynalazkami za 100 zł- zresztą według mnie nie wartych więcej niż te za 10 zł- wystarczy porównać skład

To ja się pochwalę zdjęciami sprzed dwóch tygodni prawie bo nie dałam. :tak:
Z 30 tygodnia
Buziaczek :-D :-)
gallery-79298597-500x500.jpg

I najzgrabniejsze na świecie uszko:-):-)
obraz186w.jpg

reklama
Do góry