reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

elinek a Ty się tak znajomym dajesz obmacywać? :-D ja oliwkę od zawsze daję sobie do wanny :-) skóra faktycznie jest wtedy taka miekka.. tak samo dziecku robię.. nigdy synka nie smarowałam (jak to robiły nasze mamy ;-) ) tylko lałam do wanienki oliwkę i efekt o wiele lepszy :-) no ale na ciążowy brzuszek to takie wlanie do wanny to za mało.. a ja nie lubię mieć tłustego brzucha.. a kremik przynajmniej się ładnie wchłania :-D
a rozstępy.. no trudno.. to nasze medale :-)

reklama
No co ja poradzę, że mam takich zboczonych znajomych :-D Co poniektórych oczywiście.
Oliwkę do wanny - uwielbiam, tylko nie mam wanny, więc tylko jak u rodziców jestem. A na codzień smaruję, fakt, że długo się wchłania, ale przez tyle lat zdążyłam się przyzwyczaić i nie przeszkadza mi to :tak:

oj brrrr... mnie skręca na samą myśl że mam sobie oliwkę wylac na dłon :-D a co to dopiero się smarować.. aż mnie trzęsie.. już bym wolała cała się rozsypać jak zamek z piasku niż się posmarować.. dzięki Bogu że mam tą wannę :-D
a znajomi.. mój mąż by takim łapska przy samej klacie pourywał :-D ba.. On byłby gotów ludzi oczu pozbawiać za samo spojżenie na mnie :-D

elinek-dzięki,to też kwestia aparatu.Najlepiej przy dobrym świetle robić i bez lampy żeby odbłysków nie było.Możesz też z trybem makro pokombinować.

Dziewczyny, super brzuszki. Ja może wreszcie wrzucę jakąś swoją fotkę, jak wreszcie M będzie miał czas, żeby mi zrobić. Bo na razie z 7 miesięcy ciąży mam jedno zdjęcie:-)
Smaruję się oliwką z Rossmana i na razie rozstępów za bardzo nie mam, tylko na jednym pośladku ze 3. Ale cały czas latam do M i pytam, czy coś widać, on mówi że nie. Ale oczywiście ja wiem, że one tam są, więc drążę temat z 5 min, M mówi, że nie widzi a jak w końcu powie dla świętego spokoju, że są to się załamuję:-D

oj brrrr... mnie skręca na samą myśl że mam sobie oliwkę wylac na dłon :-D a co to dopiero się smarować.. aż mnie trzęsie.. już bym wolała cała się rozsypać jak zamek z piasku niż się posmarować.. dzięki Bogu że mam tą wannę :-D
a znajomi.. mój mąż by takim łapska przy samej klacie pourywał :-D ba.. On byłby gotów ludzi oczu pozbawiać za samo spojżenie na mnie :-D

Michasia ty to masz męża - jakiś tyran :-D- dobrze ,że mój normalny

a ja właśnie słyszałam że u starszej kobiety w ciąży o rozstępy ciężej bo skóra coś tam coś tam kolagenem i rozstępów nie powinno wręcz być .... koleżanka 42 lata i w ciąże zaszła i zero rozstępów :D smarowała się tylko bambino

dzięki za tą " starszą panią":-D- gdybym w środku nie czuła się na 18 to bym się obraziła:wściekła/y:
A co do rozstępów to raczej brak skłonności do nich- 11 lat temu , gdy byłam w pierwszej ciąży też nie miałam ani jednego a nie smarowałam się wynalazkami za 100 zł- zresztą według mnie nie wartych więcej niż te za 10 zł- wystarczy porównać skład

To ja się pochwalę zdjęciami sprzed dwóch tygodni prawie bo nie dałam. :tak:
Z 30 tygodnia
Buziaczek :-D :-)
gallery-79298597-500x500.jpg

I najzgrabniejsze na świecie uszko:-):-)
obraz186w.jpg

reklama
Do góry