reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienie, śluz kawa z mlekiem w początkowej ciąży

ale autorka posta nie jest lekarzem i jeśli ma nieregularne cykle a implantacja wyskoczyła jej w 5 tyg od ostatniej miesiączki to miała prawo Dziewczyno tak napisać i każdy wie o co chodzi nie trzeba łapać za słówka... Jeżeli odpowiadasz w jakimś poście to postaraj się coś do niego wnieść a nie tylko szukasz czyjegoś przejęzyczenia bądź niewiedzy jak widać nie każdy jest taka alfa i omega jak Ty? Czy to w tym poście jest ważne czy ma razie czy nie? Wyskoczyło dziewczynie plamienie w 5 tyg od om. Pomogłaś swoimi wypocinami w jakikolwiek sposób bo jakoś nie widzę..
ja nie muszę się wypowiadać na ten temat i tutaj pomagać, po prostu zwracam Ci uwagę, że nie masz racji. I przestań już się ośmieszać tutaj 😉 Ty też nie pomogłaś. Nie masz racji, każda Ci tutaj pisze, a Ty dalej brniesz.

reklama
ja nie muszę się wypowiadać na ten temat i tutaj pomagać, po prostu zwracam Ci uwagę, że nie masz racji. I przestań już się ośmieszać tutaj 😉 Ty też nie pomogłaś. Nie masz racji, każda Ci tutaj pisze, a Ty dalej brniesz.
napisałam jak byk. Wyliczyłam wszystko napisane czarno na białym więc nie ma tematu a kto się ośmiesza ten się ośmiesza pozdrawiam

jest coś jeszcze jest dla Ciebie nie jasne to wróć na stronę 1 i przeczytaj kochana co autorka napisała że wedlug kalendarza jest to 5 tyd a wizytę ma za tydzień dopiero. 😂😂

U autorki najprawdopodobniej biorąc pod uwagę ta pozytywną opcje mogło naczynko jakieś się uszkodzić i poprostu taki śluz wypływa zamiast krwiaka.. ze względu na betę plamienie implantacyjne jest już niemożliwe wcześniejsze posty miały na celu tylko uświadomienie że w 5 tyg według kalendarza możliwe jest plamienie implantacyjne.. na tym kończę ten wątek i czekam na wieści od autorki. Mam nadzieję że wszystko jest ok z maleństwem i mamą 😉

reklama
to teraz jedz paluszkiem po kalendarzu który to tydzień bo z matmy chyba jesteś bardzo słaba..14 dni do owulacji plus np 12 do implantacji to już mamy 26 plus ewentualne 3 dni aż krew ścieknie z pękniętego naczynka i będziesz mogła mądra istoto zobaczyć ją na papierku bądź wkładce ( zwykle liczy się 72h) 😉ile dni nam wychodzi do plamienia? 29 co daje nam 4+1 czyli początek 5 tygodnia... Naucz się liczyć zanim będziesz próbowała komuś wmówić że jest inaczej i wpierać swoją rację której tu nie masz.. hej więcej na Ciebie się nie zdzierak bo naprawdę nie ma sensu mam nadzieję że chociaż po części zrozumiałaś o czym mowa
a jak ktoś ma np pcos i owulację w 90 dniu plus zagnieżdżenie załóżmy 10dpo to znaczy, że plamienie implantacyjne będzie miał w II trymestrze ciąży? Ale jajca 🤣😅
To moja znajoma tak miała ale lekarz jakiś niedouczony i liczył jej od owulacji 🤣😅

Do góry