G
guest-1686152198
Gość
nie poprostu odpowiadam ja już dawno zakończyłam temat. 6 tydzień ja napisałam autorka postu napisała że w 5Naprawdę zrobisz wszystko, żeby uzasadnić ten rzucony 6tc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie poprostu odpowiadam ja już dawno zakończyłam temat. 6 tydzień ja napisałam autorka postu napisała że w 5Naprawdę zrobisz wszystko, żeby uzasadnić ten rzucony 6tc?
ja nic o lekarzu nie wspominałam a autorka postu też nic o dłuższych cyklach nie wspominała ja teraz napisałam o zwykłym cyklu że przeważnie owulacja występuje w 3 tyg a nie implantacja tak jak ty napisałaś... 5 tydzień wypada właśnie na termin okresu nawet w normalnych cyklach. Nie jesteś nieomylna i nie masz racji.. jak już ktoś ci też kiedyś na jakimś temacie napisał zero empatii wchodzisz tylko wszędzie i robisz gownoburze no niestety taki typ baby... Nie ma co dyskutować bo jak dla mnie nie ma z kim... Hejka i miłego dniaMusisz mieć bardzo kiepskiego lekarza skoro liczy ciążę od OM przy pacjentce z długimi cyklami
Nikt nie powie że implantacja następuje w 6 tygodniu ciąży. Następuje w 3 tygodniu. Wynika to z biologii
ja nic o lekarzu nie wspominałam a autorka postu też nic o dłuższych cyklach nie wspominała ja teraz napisałam o zwykłym cyklu że przeważnie owulacja występuje w 3 tyg a nie implantacja tak jak ty napisałaś... 5 tydzień wypada właśnie na termin okresu nawet w normalnych cyklach. Nie jesteś nieomylna i nie masz racji.. jak już ktoś ci też kiedyś na jakimś temacie napisał zero empatii wchodzisz tylko wszędzie i robisz gownoburze no niestety taki typ baby... Nie ma co dyskutować bo jak dla mnie nie ma z kim... Hejka i miłego dnia
to teraz jedz paluszkiem po kalendarzu który to tydzień bo z matmy chyba jesteś bardzo słaba..14 dni do owulacji plus np 12 do implantacji to już mamy 26 plus ewentualne 3 dni aż krew ścieknie z pękniętego naczynka i będziesz mogła mądra istoto zobaczyć ją na papierku bądź wkładce ( zwykle liczy się 72h) ile dni nam wychodzi do plamienia? 29 co daje nam 4+1 czyli początek 5 tygodnia... Naucz się liczyć zanim będziesz próbowała komuś wmówić że jest inaczej i wpierać swoją rację której tu nie masz.. hej więcej na Ciebie się nie zdzierak bo naprawdę nie ma sensu mam nadzieję że chociaż po części zrozumiałaś o czym mowaJedyna osoba która robi tu g*wno burze i nie ma racji jesteś Ty. Implantacja zawsze jest 6-12 dpo więc nigdy nie jest i nie będzie to 6 tydzień ciąży
to teraz jedz paluszkiem po kalendarzu który to tydzień bo z matmy chyba jesteś bardzo słaba..14 dni do owulacji plus np 12 do implantacji to już mamy 26 plus ewentualne 3 dni aż krew ścieknie z pękniętego naczynka i będziesz mogła mądra istoto zobaczyć ją na papierku bądź wkładce ( zwykle liczy się 72h) ile dni nam wychodzi do plamienia? 29 co daje nam 4+1 czyli początek 5 tygodnia... Naucz się liczyć zanim będziesz próbowała komuś wmówić że jest inaczej i wpierać swoją rację której tu nie masz.. hej więcej na Ciebie się nie zdzierak bo naprawdę nie ma sensu mam nadzieję że chociaż po części zrozumiałaś o czym mowa
osmieszasz się Ty ,wyliczyłam Ci do 5 tygodnia bo skoro autorka miała tak późno plamienie implantacyjne a cykle ma regularne o ile to było plamienie implantacyjne to przyjęłam że musiało się maleństwo bardzo późno zagnieździć.. spokojnie o moje dziecko się nie martw ,z tym cholerstwem też już sobie poradziłam więc teraz dbam już o moje 3 skarby i życzę ci tego samego haha widzisz jaka jesteś słaba nie idzie ci udowodnienie swojej racji to próbujesz wyciągać takie rzeczy na różnych forach że nie mogłam sobie poradzić na początku ciąży z rzuceniem papierochow... Oj naprawdę mi Ciebie żal... Nawet nie wiesz ile kobiet ma taki sam problem, jednym przychodzi to łatwo innym trochę trudniej, na szczęście już jest to za mną... A Tobie życzę wszystkiego co najlepsze nie zapominaj że jest coś takiego jak karma a ona może wiele wyjaśniaćNp. 11 dzień cyklu owulacja. 6 dni po owulacji implantacja. Nie wiem jak z tego wychodzi Ci 6 tygodni ciąży i nawet nie chce wiedzieć. Idź zajmij się córka albo zapalić kolejnego fajka w ciąży bo tutaj się tylko ośmieszasz
a na marginesie powinnaś zostać wyrzucona z prywatnej grupy.. tematów się nie wynosi z prywatnych kochana ale to świadczy tylko o tym jakim typem człowieka jesteśNp. 11 dzień cyklu owulacja. 6 dni po owulacji implantacja. Nie wiem jak z tego wychodzi Ci 6 tygodni ciąży i nawet nie chce wiedzieć. Idź zajmij się córka albo zapalić kolejnego fajka w ciąży bo tutaj się tylko ośmieszasz
zgadzam się na tak samo nawet przy tej malutki bo malutki ale był, 6 a 12 to jest kolosalna różnica i jeśli zagnieżdżenie miało by miejsce w 12 dniu toozliwe że w 5 tyg nic nie było by widać jeszczeW pierwszej ciąży w 5tc to ja u gina byłam i był widoczny pęcherzyk
ja 5+2 miałam pęcherzyk 0,52cmW pierwszej ciąży w 5tc to ja u gina byłam i był widoczny pęcherzyk