reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

ehhh.. ja się załamałam z tymi rozstępami w tej ciąży.. bo że małż zauważy to norma.. bo On ogląda mój brzuszek z każdej strony zawsze jak go głaszcze.. ale jak już trzylatek wyskakuje mi z tekstem "mamo, a co to masz? kreseczki na brzuszku?" no to to chyba nie są byle rozstępiki.. chyba dobrze że ja jeszcze sama ich tak dobrze zobaczyć nie mogę.. mam nadzieję że nie dostanę szoku poporodowego jak juz będę mogła normalnie zobaczyć brzuch bo nie chciałabym w wieku 25 lat chodzic na plaze w kostiumie jednoczęściowym :-D

reklama
ehhh.. ja się załamałam z tymi rozstępami w tej ciąży.. bo że małż zauważy to norma.. bo On ogląda mój brzuszek z każdej strony zawsze jak go głaszcze.. ale jak już trzylatek wyskakuje mi z tekstem "mamo, a co to masz? kreseczki na brzuszku?" no to to chyba nie są byle rozstępiki.. chyba dobrze że ja jeszcze sama ich tak dobrze zobaczyć nie mogę.. mam nadzieję że nie dostanę szoku poporodowego jak juz będę mogła normalnie zobaczyć brzuch bo nie chciałabym w wieku 25 lat chodzic na plaze w kostiumie jednoczęściowym :-D

Michasia a czym smarujesz swój brzuszek?? Ja odpoczątku smaruje Mustellą- i odpukać zero rozstępów. Koleżanka, która urodziła też kupiła- bo mega jej się zrobily i ładnie jej schodzą właśnie po Mustelli. Jedyna jej wada to cena 100 zł za tubkę:dry:

Kizi ślicznie!!! :-D:-D:-D:-D piękny brzuszek!

Moniczka nie ma reguły i przy skłonnościach chyba nic nie pomoże. Ja dostałam mustelle i trochę ją miałam a rozstępy i tak się pojawiły. Ogólnie od ok 15 tyg.smarowałam brzuch 3 razy dziennie :szok: a w 21 wylazły mi pierwsze rozstępy, potem kolejne. Teraz smaruję czym popadnie, też często i d.u.p.a.

Hej, ja też nareszcie mogę pochwalić się zdjęciami mojej dziewczynki :tak:
29t5d - nosek po mamusi, usteczka po tatusiu :-)

picture8863.jpg

picture8862.jpg
picture8864.jpg

picture8861.jpg

reklama
Do góry