reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
elinek, Olgha jakoś umknęła mi jedna stronka :-p
Piękne dzieciaczki, trochę żałuję, że nie mam takiej foteczki, tak ładnie buźki widać :-D

Najpiękniejsza stópka na świecie. Moje talenty fotograficzne na więcej nie pozwalają, ale coś widać :)
picture8922.jpg

co do rozstepow to ja mam tylko na piersiach ale male i pomalu schodza uzywam pharmaceris i oliwke bambino :) a oliwka uwielbiam sie smarowac lubie ten zapach i skora jest po oliwce bardzie miekka niz po kremach czy balsamach.. chetnie bym sprobowala kapiel z oliwka w wannie ale niestety nie mam wanny :( ale ja tylko zmienie mieszkanie to koniecznie pierwsze co to musi byc wanna :D ehehe najlepiej taka prysznico wanna zamykana widzialam w obi i sie zakochalam ojj w takiej to bym lezala w roznorodnych olejkach hehe

a mi sie dzisiaj śniły rozstępy że skóra mi tak pękała i bardzo mnie to bolałao:-D
jak narazie nie zrobiły mi sie ale za to mam bardzo pokażna ilośc po pierwszej ciąży wiec jeden w ta czy ta nie robi róznicy;-)

Ja niemam jeszcze ani jednego rozstępu ale skóra na brzuchu strasznie mnie piecze i swędzi a najbardziej w okolicy pępka. Jak narazie smaruje się zwykłym balsamem 4 razy dziennie:-)

reklama
Do góry