reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
elinek, Olgha jakoś umknęła mi jedna stronka :-p
Piękne dzieciaczki, trochę żałuję, że nie mam takiej foteczki, tak ładnie buźki widać :-D

Najpiękniejsza stópka na świecie. Moje talenty fotograficzne na więcej nie pozwalają, ale coś widać :)
picture8922.jpg

co do rozstepow to ja mam tylko na piersiach ale male i pomalu schodza uzywam pharmaceris i oliwke bambino :) a oliwka uwielbiam sie smarowac lubie ten zapach i skora jest po oliwce bardzie miekka niz po kremach czy balsamach.. chetnie bym sprobowala kapiel z oliwka w wannie ale niestety nie mam wanny :( ale ja tylko zmienie mieszkanie to koniecznie pierwsze co to musi byc wanna :D ehehe najlepiej taka prysznico wanna zamykana widzialam w obi i sie zakochalam ojj w takiej to bym lezala w roznorodnych olejkach hehe

a mi sie dzisiaj śniły rozstępy że skóra mi tak pękała i bardzo mnie to bolałao:-D
jak narazie nie zrobiły mi sie ale za to mam bardzo pokażna ilośc po pierwszej ciąży wiec jeden w ta czy ta nie robi róznicy;-)

Ja niemam jeszcze ani jednego rozstępu ale skóra na brzuchu strasznie mnie piecze i swędzi a najbardziej w okolicy pępka. Jak narazie smaruje się zwykłym balsamem 4 razy dziennie:-)

reklama
Do góry