Michasia84
Fanka BB :)
nie no.. ja na pewno jego pasje rozwijac będe chciała.. ale to jeszcze poczekam aż podrośnie.. bo teraz to złota rączka.. jak to kazdy trzylatek najchętniej to był Go dała na piłkarza, rugbistę albo na jakieś sztuki walki żeby się rozładowywał i w domu był zmęczony i spokojny No ale jesli uzna że pociąga Go szydełkowanie i będzie mu wychodziło to niech mi robi serwetki byle by mi kiedyś nie przyszedł z narzeczonym.. bo ja wnuki chce bawić
Pewnie że mu pozuję mój ślubny niechętnie bierze się za aparat.. no chyba że jestem bez makijażu, upocona i w przetłuszczonych włosach a młody to az się trzęsie jak widzi że aparat wyciągam z futerału On sobie dusi guziczek i mówi gdzie mam patrzeć.. czy mam się uśmiechac czy nie.. a ja sobie obrabiam w photoshopie.. i oboje mamy radochę
Pewnie że mu pozuję mój ślubny niechętnie bierze się za aparat.. no chyba że jestem bez makijażu, upocona i w przetłuszczonych włosach a młody to az się trzęsie jak widzi że aparat wyciągam z futerału On sobie dusi guziczek i mówi gdzie mam patrzeć.. czy mam się uśmiechac czy nie.. a ja sobie obrabiam w photoshopie.. i oboje mamy radochę