reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

nie no.. ja na pewno jego pasje rozwijac będe chciała.. ale to jeszcze poczekam aż podrośnie.. bo teraz to złota rączka.. jak to kazdy trzylatek :-D najchętniej to był Go dała na piłkarza, rugbistę albo na jakieś sztuki walki :-D żeby się rozładowywał i w domu był zmęczony i spokojny :-D No ale jesli uzna że pociąga Go szydełkowanie i będzie mu wychodziło to niech mi robi serwetki :-D byle by mi kiedyś nie przyszedł z narzeczonym.. bo ja wnuki chce bawić :-D

Pewnie że mu pozuję :-D mój ślubny niechętnie bierze się za aparat.. no chyba że jestem bez makijażu, upocona i w przetłuszczonych włosach :-D a młody to az się trzęsie jak widzi że aparat wyciągam z futerału :-D On sobie dusi guziczek i mówi gdzie mam patrzeć.. czy mam się uśmiechac czy nie.. a ja sobie obrabiam w photoshopie.. i oboje mamy radochę :-D

reklama
przepraszam, ze nie komentuje, jak ktoras zamiescila jakies fotki, ale mam internet na chwilke tylko i to cudem. jeszcze raz pozdrawiam i mam nadzieje, ze sie dobrze czujecie. buziaki

jeju ale masz mały brzuch:szok:hihi ja taki miałam zanim nie zaszłam w ciąże hihi
tylko ciekawe gdzie ta dzidzia sie tam mieści,kurcze fajnie miec taki brzuch:tak:chyba nie jest ci cięzko??i mało przytyłaś??

Śliczne brzuszki musze znależć kabelek do mojego fonika tam mam zdjęcie mojego brzusia:) Chcę Wam Go pokazać nie jest duży mam nadzieję ze niebawem same ocenicie. ALe Wasze brzuszki są śliczne i te duże i te malutkie

Michasia piękne zdjęcia - widać artystyczne podejście do tematu :tak: Synek ma smykałkę (jak mawiał mój dziadek) do pstrykania, a mamusia do pozowania :-)
eli świetną stronkę podałaś - niesamowita kultura, świetne zdjęcia i opisy - gratuluję kuzyna ;-)
gatta wygodnie pewnie ci z takim brzuszkiem :-D
henrietta ślicznie wyglądasz :tak:
I w ogóle wszystkie brzuszki i te mniejsze i te większe są superowe :-D A jakie superowe będą za 2 miesiące :-D;-)

reklama
Gatta kurcze ja to ci zazdroszcze bo możesz spac na brzuszku pewnie jeszcze co :-)? Jak ja za tym tęsknie:-( i wogóle jest juz ciezko się schylic z takim balonikiem jak u mnie ;-). Dziś kupowałam sobie koszule w sklepie a babka do mnie: " a pani to pewnie na dniach rodzi:baffled: a ja że nie dopiero za 2 miesiące:confused:. A ona ojej pani taka szczupła i tylko piłke przed sobą nosi to myślałam ze to juz:happy2:

Do góry